Ahogy korábban beszámoltunk róla, Kulka Jánost kedden este kórházba vitték. A család közlése szerint a színművészen életmentő beavatkozást hajtottak végre.

"János kedden este kórházba került, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta" – olvasható a család közleményében, amely arra is kitér, hogy a későbbiekben tájékoztatást adnak a művész állapotának alakulásáról.

János kedden este kórházba került, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Reggel óta folyamatosan érkeznek az aggódó, törődő megkeresések – barátoktól, ismerősöktől, ismeretlenektől –, melyek rengeteget jelentenek Jánosnak és nekünk is. Ezeket szeretnénk megköszönni.

Ebben a pillanatban a legfontosabb, hogy János a gyógyulására tudjon koncentrálni, mi pedig támogatni tudjuk őt ebben. Éppen ezért arra kérünk mindenkit, segítse Jánost és minket azzal, hogy időt ad nekünk erre, mi pedig a későbbiekben tájékoztatást adunk állapotának alakulásáról.

– írta a család. Munkaadója, a Katona József Színház az esetleges műsorváltozásokról szintén a művész állapotának ismeretében dönt, erről a későbbiekben adnak tájékoztatást.

A Blikk értesülései szerint az 57 éves, Kossuth-díjas Kulka Jánost kedden este először a Honvéd kórházba szállították, majd mentővel vitték át az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe, ahol jelenleg is kezelik.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mielőbbi teljes felgyógyulást kívánok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Nagyon kedvelem őt. Mielőbbi felgyógyulást kívánok neki!
christike
Mielőbbi felgyógyulást kívánok neki)
amaramaistanna
Szomorúan kapkodom a fejemet, egyre másra jönnek a hírek az igaz emberek ,nagy művészek és írók betegségéről.
Most Esterházy Péter és Kulka János küzd az életéért. Mindkettőjükért szorítok és küldök sok-sok szeretetpercet és gyógyító erőt.
Strong
Jobbulást kívánunk a művész úrnak!

És még valami:

Korinthusbeliekhez írt I. levél 6. rész

9. Avagy nem tudjátok-é, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Istennek országát? Ne tévelyegjetek; se paráznák, se bálványimádók, se házasságtörők, se pulyák, se férfiszeplősítők,
10. Se lopók, se telhetetlenek, se részegesek, se szidalmazók, se ragadozók nem örökölhetik Isten országát.

...ennek tükrében van mit rendeznie Istennel! Lehetőleg gyorsan!
patyuka
@Strong: Meggyőződésem: ebben a válságos helyzetben éppen az efféle álságos, kioktató "jókívánságokra" van legkevésbé szüksége a Művész úrnak és Szeretteinek!
Nem mellékesen: az ekként moralizáló farizeusok önmagukra nézvést is találhat(ná)nak megszívlelendő feddést/tanítást az Írásban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.