2014 telén sikeres agyműtétet hajtottak végre Kozsón, ezután újra meg kellett tanulnia beszélni és járni. Az Ámokfutók frontembere túl egy agyvérzésen, két életmentő műtéten és egy autóbaleseten teljesen új életet kezdett. “Csodálatosan vagyok. Meghaltam, és most újra élek, mámorosan telnek a napjaim. Már nem kell orvosokhoz járnom, minden a legnagyobb rendben. A műtétek után újra meg kellett tanulnom magyarul és angolul, ez mára tökéletesen sikerült. De akkor is tudtam kommunikálni a külvilággal, amikor felébredtem: érdekes módon először indián mondatok jutottak eszembe. Korábban is tudtam pár szót, de azóta folyékonyan beszélem a nyelvet. 50 vagy 100 különböző törzset meglátogattam, és mindenhol sikerült megértetnem magam” – mondta a 24.hu-nak Kozso, aki úgy érzi, már agyának 90 százalékát képes használni, míg egy átlagember csupán 10 százalék kihasználására képes. “Mindenkinek 100 százalékos az agya, de csak 10-et használ. Nekem a meglévő 10 egyszerűen megszűnt a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: archive
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nekem nem volt agyműtétem, de folyékonyan mondom hogy uff D
A szomszéd meg átszólt, uffon maga :DD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Yeromos: Volt neki ilyen, én nem hiszem el, lehet most beültettek neki egy csipet???
Azon fut egy nyelvi program, csak vigyázz szamuráj, ha lemerül az egység megint mehetsz Albertírsára új töltésért, egy 700 KV löketre))))))))))))))
nyanya001
Nekem nem volt agyműtétem, de folyékonyan mondom hogy uff D
A szomszéd meg átszólt, uffon maga :DD
RonaGyuri
Ja ő lepipálja Picassot és akkor?
Rogán ártatlan, a felesége dolgos feleség és anya, Kövér világ életében utálta a komcsikat, ..., ja és Őfeneség tudja egyedül mi jó Európának!
Nyugi gyerekek mindjárt gyűn a nővérke a piruláitokkal! =))
jancsipapa
Én úgy látom az agyműtét teljesen sikertelen volt ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.