Hát az, hogy a Duna tévén tegnap a Balatoni nyár műsorvezetője, Vida Péter valamiért úgy gondolta, el kell rappelnie az időjárás-jelentést. 

És ebből az lett, ami a fenti videón látható: inkább migránsozzatok, de tényleg, csak ezt ne... vagy legalább hívjátok meg a TV2 szépemlékű fingós srácát is, hogy scratcheljen alá, és akkor már nyomjátok fullba a kretént!

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@Bringás: Igen, majd Pintér és Polt Péter kivizsgálják biztos... :))))

A hülye is látja, hogy így meggazdagodni legálisan nem lehet, csak a te fajtád szajkózza itt a propagandát. De mondom, semmi baj, ez a dolgod. Mikor magad vagy a gondolataiddal, és éppen nem az interneten agitálsz, te is pontosan tudod, hogy lopnak :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Évi 80 milliárdért már szabad idióta hülyének lenni!
Bringás
@Toby: Aki hülyét akar csinálni magából elég a ligetmajmok mellé állni drogtanyát védeni!
Toby
@Bringás: Ösmét marhulsz nyomatékosan, kisgyerek? Addig nem aggódom érted, amíg csak önveszélyes vagy - az magánügy! Mert ki és mikor bizonyította, hogy az érintettek a drogtanyának használták volna a ligetet, egyébként a halkonzervtől úgy be lehet ájulni, hogy ihaj, a 4 órával később tartott helyszíni szemle a bizonyítási eljárásban annyit sem ér, mint trógán nem létező tisztessége!
Húzzá' vissza a fára, már keresnek! Amúgy a legtöbb teszkós budiban találsz bőven tűket és kanalakat, öngyújtokat, de valamiért ez nem érdekli a pintérséget. Szerinted - kis 1 bites?
Bringás
@Toby: A rendőrség megindította az eljárást. Remélem, pár drogos hulladékot elcsípnek! Na majd akkor mekkora arcod lesz?
leszúrt rittberger
@Bringás: Ennek örülsz? Közben a Rogán, Habony kilopja a szemed, igen a te adódat is lopja, hiába fordulsz el, éjjel a paplan alatt mikor egyedül vagy, te is beismered, hogy ezek tegéd is meglopnak... És akkor pár hülye füves gyerek elcsípésén örömködsz? (Akikről még egyelőre be sem lett bizonyítva, hogy nem a rendőrök vagy a kopaszok csempészték oda azokat a szarokat...)
Bringás
@leszúrt rittberger: Aljas rágalom, hogy a Fideszből valaki is lopna! Feljelentés, eljárás, ítélet? Így csak sima libsi rágalom!
Remélem a drogos majmokat lekapcsolják! Jó sokat!
leszúrt rittberger
@Bringás: Igen, majd Pintér és Polt Péter kivizsgálják biztos... :))))

A hülye is látja, hogy így meggazdagodni legálisan nem lehet, csak a te fajtád szajkózza itt a propagandát. De mondom, semmi baj, ez a dolgod. Mikor magad vagy a gondolataiddal, és éppen nem az interneten agitálsz, te is pontosan tudod, hogy lopnak :)
Toby
@Bringás: Amennyiben úgy csípik el a drogosokat, mint a szombathelyi önkormi képviselőjét, vagy a vitorláson zajló kokós beájulókat, akkor nem sok félni valójuk van - kisgyerek!

Micsoda alkalmatlan szakmaiság 4 óra elteltével egy nem biztosított helyszínen terhelő tartalmú, tárgyi bizonyítási eszközöket "találni" ?

Az ügyész, de a bíró tutira kockára röhögi magát!
Bringás
@leszúrt rittberger: Pontosan tudom, hogy makulátlan úri emberek, akik az ország felvirágoztatásán dolgoznak! A Miniszterelnök Úr a szívén viseli a nemzet egységét és mindent megtesz a Hazáért!
leszúrt rittberger
@Bringás: :))))))))))))) Hagyd abba, nyertél!
Toby
@Bringás: Magaddal beszélgess kisgyerek, amúgyis közel álsz hozzá, az idiótákat csak egy ideig tűröm magam körül!
Bringás
@leszúrt rittberger: Feltétlenül meg kell említenem az államtitkár és miniszter hölgyeket, urakat, akik egész évben az EU tagságból fakadó korlátozások és anomáliák kártételeinek minimalizálásán dolgoznak a Miniszterelnök Úr útmutatásai alapján!
Orbán Viktor hamarosan az EU vezetője lehet államférfiúi képességei és bölcs éleslátása okán!
satan
@Bringás: 13.47-re van baj nálad, de végén még eléritek, hogy újra meg táncoltatjuk A Ferit nem azért mer az jó, ha nem a fajtád érezze a törődést, az dobálhatjátok a térkövet tiporva a Kossuth teret.
Bringás
@Toby: Akkor szedjél hangyát pubika!
Toby
@Bringás: Írtam már csimpikém, hogy engedd el a pöcsöm, az nem neked való!
simmering73
Ma reggeli gyöngyszem az m1 hiradójából: "Sűrű az úttest a balatoni utak irányában". Magyarul azt akarta közölni fószerkám a publikummal, hogy sűrú a forgalom a Balaton irányába. Ez olyan Bringás színvonal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.