Késésben volt, ezért szabálytalanul közlekedett Budapesten Kern András. A Blikk azt írja, a népszerű színész a Rózsadombról leérkezve sportkocsijával felhajtott a villamossínekre, és így haladt tovább.

Kernnek pechje volt, ugyanis épp arra haladt egy járőr, a zsaruk pedig egyből kiszúrták a szabálysértést.

A színész így védekezett:

Darabokra van szedve a város, máshogy nem lehet közlekedni. Órákkal korábban el kell indulni, ha az ember nem akar késni. Előadásra mentem, és nem értem volna oda máshogy, ezért hajtottam fel a sínekre, és újból megtenném, ha kellene. Miért? Maradjon el miattam az előadás? Azért, mert dugó meg ennyi felújítás van a városban? Megállítottak a rendőrök, majd jön csekken a büntetés, azt befizetem

– nyilatkozta a Blikknek Kern.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tessék mondani hány Kern András autózik a sineken nap nap után? Mert nem egyet lát az ember napközben is a villamos előtt vagy mögött, és nem mentő vagy rendőr autó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
AHOL NINCS REND ,OTT KINEK A TÖRVÉNY?-a polgári engedetlenség még nem jelent törvénytiszteletlenséget!(NINCSENEK FÉKEK DE ELLENSÚLYOK MEG VÉGKÉPP NEM...ki vannak nyírva,mindenki előtt világos kik nyírták ki-csakkk büntetések vannak..)
Aztán,akinek nincs elég pénze a hülyeségekre és nem szeretett volna belerokkanni belebetegedni BUDAPEST -gyötrelmeibe -az a legkevesebb időt töltse ott-húzzön el onnan!!!
bakegya
-sajnálom,de ha elhagyná a színpadot és helyette kirándulni menne akkor is minden bokor alatt önkormányzók sebesség mérőire köszöngethetne-"SINTÉR NÉPSZOKÁS"-külön kitáblázva.
Lepényleső
Ne akarjunk az egyenlőségért úgy harcolni,hogy magunknak privilégiumot követelünk,erre
megvan a hőn szeretett vezérünk.
krumpli
Mé nem jártál így ! :P A képébe nyomnám ezt a mai cikket ! Ezt úgy írom hogy a sofőr túlélte !
www.blikk.hu/galeria/ledaralta-a-24-es-villamos-az-audit/4zs395r
volvós
@terlasz: Igy hajnal tájban tudod, mit jelent a " statárium " ??? :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.