Késésben volt, ezért szabálytalanul közlekedett Budapesten Kern András. A Blikk azt írja, a népszerű színész a Rózsadombról leérkezve sportkocsijával felhajtott a villamossínekre, és így haladt tovább.

Kernnek pechje volt, ugyanis épp arra haladt egy járőr, a zsaruk pedig egyből kiszúrták a szabálysértést.

A színész így védekezett:

Darabokra van szedve a város, máshogy nem lehet közlekedni. Órákkal korábban el kell indulni, ha az ember nem akar késni. Előadásra mentem, és nem értem volna oda máshogy, ezért hajtottam fel a sínekre, és újból megtenném, ha kellene. Miért? Maradjon el miattam az előadás? Azért, mert dugó meg ennyi felújítás van a városban? Megállítottak a rendőrök, majd jön csekken a büntetés, azt befizetem

– nyilatkozta a Blikknek Kern.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tessék mondani hány Kern András autózik a sineken nap nap után? Mert nem egyet lát az ember napközben is a villamos előtt vagy mögött, és nem mentő vagy rendőr autó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...majd újból elkapják...és újból fizet...
Bringás
Azért Kernre is vonatkozik a törvény, ha színész, ha nem!
Equus
elfogtak a janicsárok egy levelet... nem kellett volna őrizetbe venni? A szabálysértés folytatásától alapos okkal tartani kell...
karma1
Valoszinu nem ezek a szemfules rendorok szorulnak ra az adomanyokra...
Nessy
Tessék mondani hány Kern András autózik a sineken nap nap után? Mert nem egyet lát az ember napközben is a villamos előtt vagy mögött, és nem mentő vagy rendőr autó.
volvós
Tessék mondani ! A gyermekrák-alapitvány elnöke mehetett a mentöautóval
orrba-szájba a villamossineken ?? Persze kék lámpa és megkülönböztetö
hangjelzés nélkül ??? És még csak meg sem állitották !!
karma1
@jancsipapa: Ez igazolja, hogy milyen eber is a fovarosi rendorseg... Bezzeg a Gyermekrak Alapitvany vezetoje rendszeresen utazhatott a sineken, mert az Alapitvany mentoautojat hasznalta...Amikor kiderult, mit es hogyan csinal, meg csak egy ejnye-ejnyet sem kapott erte. Kernt meg meg fogjak merni rendesen, merthogy "peldat koll statualni a sok kozlekedesi szabalytalankodonak"
karma1
@volvós: Bocs, csak azutan olvastalak el, miutan elkuldtem az en hsz-emet... Elegge egy srofra jarnak a gondolataink...:o))))
wagabund
..."Kern Andrást lekapcsolták a rendőrök,"...

hát me nem ismerték meg e színészóriást...legközelebb jobban figyeljenek! Ez többé ne forduljon elő! Legalább a sportkocsiját jegyezzék meg, ha már nem adott nekik ingyenjegyet..
volvós
Kedves cikkíró !!! Miért is kell ilyen irigyen kihangsúlyozni :
..." a népszerű színész a Rózsadombról leérkezve sportkocsijával "...
Kern Andris megérdemli, hogy a Rózsadombon lakjon, és legyen
neki egy sportkocsija...A roma gyözi(e)ke talán különb ??
verőce21
Nosésaztán? Pechje volt. Az Erzsébet királyné útján pedig nem is lehet másképpen közlekedni kocsival, csak a villamos síneken.
jancsipapa
@karma1: Pontosan így van ,de az nem menti ezt.
Apatszerek
Talán fel kellene ismerni a tömegközlekedést, színészkém, színetek van de eszetek ahhoz nincs, hogy előadásra való érkezéshez hány perc szüksége, és az előadásra való felkészülés idejét hozzáadni, + 30' ehhez igazítani az órát amikor indulni kell, persze a közlekedésben mindennapos dugót ismerni kell a sportkocsival közlekedőnek is. A közlekedés szabályai nem ismeri a színészi sietést és nem is vevő rá!
Yoda69
Minden tiszteletem Kern-e, akit nagyon kivalo szinesznek tartok. De legkozelebb induljon el 1 oraval elobb. En is ezt teszem ha fontos ugyben megyek valahova. Inkabb legyek ott elobb fel oraval, mint kesobb 10 perccel.
nezelodo
Fizeti, és nem rokkan bele, mint amikor lebuzizott egyenes adásban becsípve egyik kereskedelmi csatornán egy ismert tv-s személyiséget, leperkálta peren kívül a tíz millát.
eugen4402
Belül hallom Kern Andris hangját: "...már megint ez a burkolt zsidózás!!!" :-)))
bakegya
AHOL NINCS REND ,OTT KINEK A TÖRVÉNY?-a polgári engedetlenség még nem jelent törvénytiszteletlenséget!(NINCSENEK FÉKEK DE ELLENSÚLYOK MEG VÉGKÉPP NEM...ki vannak nyírva,mindenki előtt világos kik nyírták ki-csakkk büntetések vannak..)
Aztán,akinek nincs elég pénze a hülyeségekre és nem szeretett volna belerokkanni belebetegedni BUDAPEST -gyötrelmeibe -az a legkevesebb időt töltse ott-húzzön el onnan!!!
bakegya
-sajnálom,de ha elhagyná a színpadot és helyette kirándulni menne akkor is minden bokor alatt önkormányzók sebesség mérőire köszöngethetne-"SINTÉR NÉPSZOKÁS"-külön kitáblázva.
Lepényleső
Ne akarjunk az egyenlőségért úgy harcolni,hogy magunknak privilégiumot követelünk,erre
megvan a hőn szeretett vezérünk.
krumpli
Mé nem jártál így ! :P A képébe nyomnám ezt a mai cikket ! Ezt úgy írom hogy a sofőr túlélte !
www.blikk.hu/galeria/ledaralta-a-24-es-villamos-az-audit/4zs395r
volvós
@terlasz: Igy hajnal tájban tudod, mit jelent a " statárium " ??? :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.