Idén először karácsonyozik egyedül Sarka Kata, azt követően, hogy Hajdú Péterrel való házassága zátonyra futott.

Mivel közös otthonukból már jó ideje elköltözött, rá hárul az összes karácsonyi teendő, amit korábban férjével közösen végeztek.

Férje nélkül tölti a szentestét Sarka Kata

Életemben először nekem kell a fát beszereznem, és már látom, hogy ez nem olyan könnyű dolog, de sikerülni fog. Eddig mindig rám hárult az ajándékok megvásárlása, Péternek könnyű dolga volt. Idén nem beszéltünk erről sem, a gyerekek kívánságlistája nálam van. 24-én a gyerekekkel és a szüleimmel töltöm az estét

- mondta Kata a Fem 3 Caféban, és azt is elárulta: Hajdú Péternek 24-én is lenne lehetősége részt venni a családi ünneplésben, de eddig nem jelentkezett be. A gyerekek csak másnap találkoznak majd apjukkal, a Jézuska is külön jön az idén.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Azta!!! Mindjárt sajnálni kezdelek kata!!! Több ezer nő birkózik meg ezzel a feladattal, remélem neked is sikerülni fog???:DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cirip
Milyen fontos tudósítás, mindjárt a mettrró leállás után,...és a kidotbott hidegtálat néző éhes közmunkásokról szóló tudósítás után...Bizony, legalább olyan jelentőségű hír ez is! Hogy sülne a képetekről a bőr, sarkiék!
papa.49
,,Férj nélkül de valószínű nem farok nélkül,, hű de szemét vagyok)))))))
colibri
Én költöztem el Hajdútól nagy teherautóval? Sarki Kata, csönd legyen! Old meg a sorsodat és ne adj interjút többet!
Mirabilis
Kérdezték, vagy jelentkezett, hogy elmondja?
papa.49
@Mirabilis: jelentkezett cölöp szokás, hogy kitálal mindent aztán meg nyavalyog ha beolvas neki valaki, csak hát kell a suska a ,,hírért,,!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.