A Story magazin összeállította, mekkora vagyont halmozott fel az elmúlt esztendőkben Hajdú Péter és Sarka Kata. A 350 négyzetméteres törökbálinti házban a különköltözés óta egyedül él Hajdú, ennek az ingatlannak az értéke közel 300 millió forint. Szintén közösen vásárolták azt a minden igényt kielégítő, közel 100 négyzetméteres balatonföldvári luxusnyaralót is, amelynek értéke körülbelül 100 millió forint körül mozog. Szintén hasonló értékben mozog a rövidesen megnyíló egészségcentrum is, valamint a Balaton partján horgonyzó családi jacht is több tízmillió forintot emésztett fel.

Ekkora vagyont halmozott fel Sarka Kata és Hajdú Péter

(Fotó: Földi Imre/MTI)

A pár a milliók nagy részét különböző vállalkozásokból tudta összekaparni. Hajdú Péter decemberben vált meg a Frizbi Entertainment Kft.-től, amely bő milliárdos bevételt hozott legjobb éveiben, valamint a miskolci sörfesztivált rendező Szeptember Fest Kft. egyik tulajdonosa is a műsorvezető. Sarka Katának ezzel szemben a Miss Hungary szépségverseny jogait birtokló Magyarország Szépe Kft.-ben van üzletrésze, illetve a Nakama and Partners társtulajdonosaként önálló vállalkozása is van.

Sarka Katának a különköltözés óta sem kell alacsonyabb színvonalon élnie: a város egyik legelegánsabb részén állítólag havi egymillió forintért bérel apartmant, a vele élő gyermekeit pedig luxusterepjáróval fuvarozza nap, mint nap, bébiszittere pedig éppen egy házban lakik vele.

A válóper során kimondottan fontos szerepet kap majd az a bizonyos, általuk kötött házassági vagyonszerződés, amely egyikük szerint megsemmisült, a másik fél szerint viszont az ügyvédnél megvan és mivel nem vonták vissza, továbbra is érvényes - írja a Blikk.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Én el is tudnám fogadni a gazdagságukat,mint sikeres vállalkozók eredényét.Még azt is tudom tolerálni,hogy ez a Hajdú ezért mások nyomorúságát árulta, celebek szarában hempergett,ez csupán gyomor kérdése.De az már gusztustalan,ahogy annak idején az MSZP lelkes híve volt a barátnője által,aztán amikor fordult a széljárás Orbán segge környéként örömködött azon,hogy tegezheti a vezért,majd Rogán és felesége lábvizében lubickoltak az asszonnyal.Annyira gusztustalan emberileg,hogy még a legallja TV2-nek sem kellett.Most van bajban,az ATV környékén keresi a fix segget.Meg fogja találni,mert szar emberre mindig szükség van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Huntergirl
@eszegfu: A Nakama Kft Rogán "üzletasszony" Cecíliával közös agyszülemény :)
eszegfu
@Huntergirl: Valóban én is ezt "hallottam", de "lepapirozva" sehol sem találtam... Dühit, hogy a Blikk lehoz egy cikket, de előtte nem jut eszükbe "körbejárni". Tényként, mint egy vagyonosodási vizsgálat lezárásakor irják, hogy van/volt miből Sarka Katának élnie, sőt mennyit gyarapodott a vagyonuk, amiben része volt Sarka "üzleti sikereinek"... holott én ennek nyomát sem látom! Mégis most annyit költ el HAVONTA a lakhatására, élhetésére, mint amennyi egy ember ÉVES keresete...közben egy fillér bevétele sincs... szerintem.
csa-csa
"...bébiszittere pedig éppen egy házban lakik vele."
a bébicsősznek kizárólag az a dolga, hogy vigyázzon a gyerekre.
márpedig Ő tuti hogy cselédként üzemel. mos, vasal, takarít, vezeti a háztartást, ecc...
Eladott Ország
"Munkabér csak értékteremtő munka után jár
A kormány szeretné elérni, hogy aki munkabért kap, a mögött értékteremtő munka álljon – mondta el Czomba Sándor, foglalkoztatásért felelős államtitkár."
Most mondjam vagy mutassam kedves szekértoló és kormányfelszopó.
cikicakk55
@eszegfu: Igazad lehet és ebből következik az,hogy Sarka Kata nagyon szeretné,ha az a házassági szerződés nem lenne meg..Hajdú annyira nem hülye,hogy min.2 példányt ne csináljon róla. Az övéké lehet,hogy tiszta véletlen folytán heves,nagytakarítás közben Kata "véletlen" kidobta,de kizárt,hogy az ügyvédnél ne legyen egy másolat.
eszegfu
@cikicakk55: Sarka Kata egy rendkivül dekorativ, szép nő... csakhát az "agyi kapacitása" talán még hétköznapinak sem mondható. Hajdu nélkül semmilyen TV müsorban sem szerepelhetne... szerintem. Hajdu pedig gusztustalan módon "csinált" neki helyet. Sajnálom, de nekem az az érzésem: nem saját erőből, szorgalommal, tanulással, stb. érte el azt, amit. A cikkhez visszatérve: továbbra is az a véleményem, hogy a házaspár vagyonosodásához ő nem járult hozzá. Az viszont biztos, hogy egy házassági előtti szerződésből -- hasonlóan a hagyatékihoz -- van példány a jogásznál... tudomásom szerint nekik irattározni is kell a régi anyagokat, tehát nincs elévülési idő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.