Felszámolással megszűnt a Két Utazó Kft., amelyet 2003-ban Kasza Tibor és Kasza Gábor alapítottak, majd öt év után kiszálltak belőle – írja a napi.hu.

A Kft 2008 szeptemberétől székhelyszolgáltatást nyújtó irodák címén volt bejegyezve, majd 2011 februárjában az adóhatóság végrehajtást indított, majd 2013-ban megindult a felszámolási eljárás, ami most zárult le. A Két Utazó Kft. több mint 100 millió forintos adótartozást hagyott maga után, így szerepelt a NAV listáján is.

A lap megkereste Kasza Tibort, hogy mit tud egykori vállalkozása sorsáról.

Kasza állítólag meglepődve értesült arról, mi történt a Két Utazó Kft.-vel, a tájékoztatása szerint mindig ügyelt rá, hogy minden rendben legyen a cégeivel, amelyeknek nincs adótartozása.

Kasza Tibi egykori cégét 100 milliós tartozással számolták felA Két Utazó Kft.-nek sem volt adótartozása, amikor 2008 szeptemberében kiszálltak belőle, a cégeladást pedig ügyvéd intézte. Később egy szerbiai állampolgár lett a cég ügyvezető-tulajdonosa, aki már más felszámolt cégekben is feltűnt korábban.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@grincss: Nem a név, az elv a fontos, az meg egyezik!!!
A hájastálas meg majd ,,számítógép karbantartást,, rendel el mint anno a Lajos 1998. mikor eltűntek a tartozások a fütyisznél, 3 nap alatt!!!
SystemError
Legalább nem egy hajléktalannal vitette el a balhét, ma már ennek is örülni kell:)
Eladott Ország
A fenti ábra szerint Mikszáth óta a helyzet változatlan Magyarországon. Ugyanazok a kiskirályok uralkodnak, minden a gondtalan dorbézolást, a megkaparintható vagyonok behálózásán keresztül az élősködő életvitel fenntartását célozza. Így könnyű fényűzni. Meglepődve értesült a több mint 100 millió forintos adótartozásról. Lehet a hülyét játszani.
grincss
Kaya Ibrahim, v Joszip Tot volt a vevő?
Ja'h, az Orbánék strómanja volt! :-)
papa.49
@grincss: Nem a név, az elv a fontos, az meg egyezik!!!
A hájastálas meg majd ,,számítógép karbantartást,, rendel el mint anno a Lajos 1998. mikor eltűntek a tartozások a fütyisznél, 3 nap alatt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél