A hétvégén kezdődött el a nagysikerű vígjáték-széria harmadik darabjának forgatása. A munkálatok augusztus 2-ig tartanak, a Filmalap által félmilliárddal támogatott Valami Amerika 3 pedig jövő év február 5-én kerül majd mozikba.

Végre közzétették a film szinopszisát is, így képet kaphattunk róla, miről fog szólni:

Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, amelynek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel.

A régi szereplők mellett újak is feltűnnek: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs és Tompos Kátya mellett a harmadik epizódban Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel és Scherer Péter is szerepet kap.

A Valami Amerika első két része a rendszerváltás utáni időszak legnépszerűbb filmjei közé tartoznak: az első részt 529 187-en látták moziban, a másodikat pedig 448 738-an. A nézők szinte követelik a folytatást, egyfajta kultuszfilm lett

- fogalmazott Herendi Gábor, aki a forgatókönyvet is jegyzi.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.