A jelenleg a vizes vb állandó háziasszonyaként tevékenykedő tévés, Demcsák Zsuzsa nemrég az ATV Esti Frizbi című műsorának felvételén szólta el magát, hogy ismét van valaki az életében.

A csütörtökön megjelent Story magazin az otthona előtt lefotózta a férfival, aki a lap szerint üzletemberként keresi a kenyerét.

A Blikk információ szerint a férfi egykor profi sportoló volt, elképzelhető, hogy a vizes vb után rendezett FINA Masters-világbajnokságon is részt vesz versenyzőként.

Demcsák Zsuzsa magánéle­tében évek óta tartanak a hullámvölgyek, a viharos válása után egy ideig egyedül próbált újra magára találni, és meggyógyítani a lelki sebeket.

Demcsák Zsuzsának az utóbbi hetekben nagyot fordult az élete. Áprilisban kilenc év után felmondott a TV2-ben, hogy a családi üzletben dolgozzon tovább. Ám nemrég kiderült, szeptembertől visszatér a képernyőre, az ATV-hez igazol. – írja a Blikk.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Na ezt tudja meg nagyorrú lézerjani...
volvós
Na ezt tudja meg nagyorrú lézerjani...
papa.49
Érdekes hajléktalanba még véletlenül se szeret bele))))))))))))))))))))))))
maci0427
Igen ez nagyon érdekes,de még egy hentesbe,vagy egy tűzoltóba sem ,de említhetném a villamosvezetőt is sok más mellett ! Na hiába..., a férfiak a pénzükkel a nők meg sokszor a lábuk széttevésével, nagyon nagy "messzeségekbe" el tudnak jutni ! Élő példa erre A.V. és P. T. kapcsolata !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.