Valószínűleg azért ment személyesen az ügyvezető igazgató intézkedni, hogy elkerülje a túlkapást. Miután a TEK levélben reagált megkeresésünkre, amiben cáfolják, hogy az ő emberük vezette volna ki az Orbán beszédet fütyüléssel megzavaró lányt, több olvasónk levélben jelezte, hogy a közbelépő férfi a rendezvény biztosítását ellátó Dakota Security ügyvezető igazgatója, András Róbert, aki 2004 óta vezeti a céget.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Dakota Security? Kolompár Guard!

Amúgy miért is kellett hátracsavarni egy semmi támadó szándékot nem mutató nő karját?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Azért maradnak itt kérdések

ráadásul nem is annyira apróak

A TEK kikérte magának, hogy nem az ő emberük rendszabályozta meg Őfenesége elképesztő jelensége miatt (hát mit mondjak nem volt semmi a látvány ahogy ez a dagadt törpe abban liba-fos színű ingencében és abban a hruscsovi kalapban odavonszolta a hájas seggét) füttyentő némbert.
Már az sem semmi, hogy úgy védelmezik Őfeneségét, hogy azt sem tudják, hogy ki a felelős a rendezvényért, akik ráadásul ezer szálon kötődnek Őfeneségéhez. A dolog azon része pedig egyenesen elképesztő, hogy „ kormányfő személyvédelmének ellátására – szerintük - egy kormányrendelet külföldön is lehetőséget biztosít”. Tartok tőle, hogy minimum valami megállapodás félére szükség van az illető országgal. Az azonban egy igen jó kérdés, hogy milyen alapon randalírozik egy másik országban Őfenesége szabadcsapatainak egyike?
quadrocopter
Dakota Security? Kolompár Guard!

Amúgy miért is kellett hátracsavarni egy semmi támadó szándékot nem mutató nő karját?
karma1
@quadrocopter: @RonaGyuri: Azt hiszem, hogyha valaki ugyeske az interneten egy kicsit szorfol, akkor meg sok minden erdekesseg kiderulhetne errol a diszes tarsasagrol.
Ezt az apro tenyt meg mindig elfelejtik ezek az egybitesek, akiknek az utolso tecnikai berendezesuk, amit be tudtak kapcsolni, az a Sokol radio es a Mambo magno volt. Azota semmi.
Ahogy ezek kineznek, siman ki lehetne osztani kozottuk nehany ev szigoritottat, ha ugyan mar nem jartak meg a bortont elobb. (AHogy latom, a bortonviseltseg alapfeltetel a potrohosnal...)
Csak ugy mellekesen:
www.google.co.nz/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=662&q=mongrel+mob+new+zealand&oq=mongrel+mob+new+zealand&gs_l=img.12...1441.8382.0.12085.24.20.0.0.0.0.554.3280.2-3j4j1j1.9.0...0...1.1.64.img..15.1.347.0..0.sUI3FW0dBl8#imgrc=WGe7ZNL_TKZ8WM: A jobboldali szakallassal dolgoztam egyutt, az edesapja volt a fonokom, akinel az eletemben nem volt jobb fonokom. A "tisztesseges" drogravalot birkanyirasbol szerzik meg, o mellekesen a vilag leggyorsabb barany-nyiroja: 1 kisbaranyt 18 masodperc alatt nyir meg.
Ezek egyutt nem voltak annyit bortonben, mint ami ezekrol a Dakotakrol leri a fenykeprol... Egy ilyen csavo csak meglegyintene barmelyikuket is, ha mellejuk utne is hulyek maradnanak.
bakegya
@papa.49: no azért EZ már nem egészen csakkk az!-remélni tudom a románok is rárepülnek a történtekre.
justhpeter
Dakota intézkedik külföldi országban ? Noooooomális ?
quadrocopter
A Dakotának itt az ímél címe: ( román a genyó!)

[email protected] - lehet nyomatni a hazafias üzeneteket!
nezelodo
Istenem, mi lett volna a Fletó idejében, ha a közpénzen fizetett Meggyes Tamás féle kereplős utazó cirkuszát eltakarították volna a szocik rendezvényeiről?! A félkegyelmű dakota vonyítva szaladt volna Brüsszelig a rajta esett hatalmas sérelem miatt. Itt meg simán, fideszes udvariassággal megtépnek egy nőt. Nem szeretnék nőként együtt élni ezekkel a zsarnokokkal!
karma1
@quadrocopter: Azt a rohadt eletbe,... Gondolom, egy-ket napnal nem fog tovabb elni az oldala...
magyarbakancs
A Dakoták csak úgy hasítanak mindenhol.
Közbeszerzésen ,bányák felvásárlásában,miniszterelnöki székekben.Még mondják ,hogy nálunk rasszizmus van.
Clavigo
@quadrocopter: Szóval magyarul beszélő román dakoták voltak a vitéz urak...Még jó ,hogy nem lökték keresztül egy vak komondoron a szegény csajt,,,..hazai szokás szerint..Van még hova fejlődniük...
Clavigo
Remélem,,a csüngőhasú Cigánypáva ezeket is "" segélyezi " az adónkból ...
quadrocopter
@Clavigo: Így van, a Dakota amúgy egy világhálózatú biztonsági cég, az USA-ban is megtalálható, Erdélyből csak a legprimitívebb faszokat válogatták be!
papa.49
@quadrocopter: a 08. 07. re biztos azért volt annyira ,,felvillanyozva,, mert a villanytelepen lakik ))))))
Megérdemelné a ,,székes villanyozást,, is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.