Nagyobb mértékben nőhet a minimálbér és a garantált bérminimum, mint ahogy azt korábban ígérték, valamint arra is van esély, hogy a munkabér terhei is nagyobb mértékben csökkennek. Nagyobb mértékben nőhet a minimálbér és a garantált bérminimum, mint ahogy azt korábban ígérték, valamint arra is van esély, hogy a munkabér terhei is nagyobb mértékben csökkennek. hirdetés PreviousNext A kormány októberben várhatóan felülvizsgálja a bérmegállapodást a munkaadói, valamint a munkavállalói oldallal közösen. A jövőre ígért 2-2,5 százalékpontos munkaadói tehermérséklésnél nagyobb mértékben, akár 4 százalékponttal is csökkenhet a járulék, de az sem kizárt, hogy a munkavállalók által fizetett elvonások mérséklése is napirendre kerül, ráadásul a minimálbér és a garantált bérminimum is nagyobb mértékben nőhet - tudta meg a Magyar Idők. Palkovics Imre, a Munkástanácsok elnöke azt mondta, az ő szervezete a jövőre beígért 8 százalékos minimálbér- és 12 százalékos garantált bérminimum emelés...

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A hatalomért mindent egy lapra tettek fel. Ehhez kell a te szavazatod. És ahhoz, hogy a Magyarország nevű, korrupcióról, gyűlölködésről, tönkretett piacgazdaságról, szegénységről felismerhető, az európai kultúrkörről leszakadó, perifériára szoruló szélsőséges banánköztársaságban a Fidesz örök életére kormányon maradjon. Ennyi. Mostmár nem is kérdeznek, mielőtt pofáznak, hanem egyből utasítanak: Ne kockáztasd Orbán Viktor és a Fidesz jövőjét! Hogy veled mi lesz, a te jövőddel mi lesz, az senkit nem érdekel. Ámen.
Ha van gátja annak, hogy ez az ország valaha is jobb hely legyen, akkor ez pontosan az önkritikára való genetikai képtelensége azoknak, akik rászabadultak a kormányrúdra és az anyjukat is eladnák, csak hogy ne kelljen elengedniük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@1magyar: 8:43 Ebben igazad lehet... csak a 40 év szocializmus épitése alatt megszoktuk, hogy "csak" bemegyünk a munkahelyre dolgozni (nem nekünk kell gondoskodni semmiről!) és havonta pontosan megkapjuk a fizetésünket... tehát nem volt gyakorlatunk. Talán ebből a meggondolásból engedték be először a külföldieket, meg hogy elinduljon valamiféle termelés a rendszerváltás után.
kokopelli
@eszegfu: A hozzáadott értékek a "rajztáblán" és a Computer termekben "ke-
letkeznek"! Ha nincs azonnal kivitelező,akkor is meg van a magas szellemi ér-
téke,ami a piacon jól értékesíthető!Egy természeti kincsekben nem bővelkedő
országnak ez lehet a kiútja,és nem a fölösleges haszontalan építkezásek stb!
eszegfu
@kokopelli: 9:34 Ez logikailag valóban lehet hozzáadott érték...csakhogy én a "klasszikus", közgazdaságilag hozzáadott értékre gondoltam, amikor egy bejövő "anyagot" (ami ugye lehet akár szellemi is) valamilyen módon "megmunkálom", vagyis megnöveltem, igy a piacon magasabb árat kaphatok.
1magyar
@eszegfu: Ebből a meggondolásból nagy szemétség volt előnyöket adni nekik.
eszegfu
@1magyar: 15:29 Ezt ne vedd "készpénznek"... erre én csak tippelek!
1magyar
@eszegfu: De tudjuk, hogy mekkora előnyöket kaptak és én magam is személyesen megtapasztaltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.