A NAV-vizsgálat óta teljesen összeomlott Győzike. A showman pánikbeteg, fellépéseit visszamondták és megpróbált véget vetni az életének.

Gáspár Győző a Blikknek elmondta: szégyenként éli meg, amiért felesége lett a család eltartója. Győzike idei összes fellépését visszamondták, így Bea asszony vállalkozásában van minden reményük.

Amióta tart ez a NAV-ügy, én ezzel kelek, ezzel fekszem, a pánikbetegségemre gyógyszert kell szednem. Begyógyszerezve öngyilkos is akartam már lenni nemrég, beültem az autó­ba, hogy most véget vetek az életemnek, akkor is Bea mentett meg

- nyilatkozta a Blikknek Győzike.

Szégyellem magam, de Bea lett a család közepe, a családfenntartó. Az összes fellépésemet, haknimat lemondták, idén már nem állok színpadra. Szerencsére Beát egyre több helyre hívják főzni, sokat jár rendezvényekre, zsűrizni, reméljük, hogy hamarosan még jobban beindul majd az üzlet, de most sem panaszkodom

– magyarázta Győzike.

Forrás: blikk.hu

Fotó: Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Mi van more ?? nem fizet a "" napszám " ?? A prosztó tesod röfögte valamelyik tv-ben,,,hogy a napszámból vetted az utolsó szaros autodat...Kb. mikor a NAV. elkezdett érdeklődni utánad..
Veleda
"reméljük, hogy hamarosan még jobban beindul majd az üzlet, de most sem panaszkodom"

Hát akkor ne panaszkodjál csippás.
Dráma? kinek?
silber13
@ila51: Gáspár Győzőt a munka szó hallatán menten elkezdi gyötörni a kólika, miként a versbéli mopszli kutyácskát!
silber13
Summa summarum: Dehogy is akarta ő megöngyilkolni magát, csak azt akarja, hogy lehetőleg mindenki sajnálja őt, a NAV által üldözött, talpig becsületes egyedet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.