Egy ország nézte könnyekkel küszködve Tibi lánykérését áprilisban. Most kiderült, rendesen megvezettek minket az esküvő időpontjával.

Kasza Tibi és szerelme mindenkit átvert, most buktak le

A twn.hu arról értesült, hogy Kasza Tibi és Manker már hetek óta házasok. Miközben mindenki úgy tudta, hogy a páros csak januárban mondja ki a boldogító igent, a hír sokakat váratlanul ért. 

Ráadásul nem is Thaiföldön volt az esküvő, ahogy azt korábban ígérték, hanem Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján. Tibiék magyar anyakönyvvezető előtt keltek egybe, hivatalosan szeptember 15-e óta házasok.

"A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos "Igen"-t. Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba"

- mondta a portálnak Kasza Tibi.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Méghogy "egy ország nézte könnyekkel küszködve"... Én is bele tartozom, mégsem hallottam róluk! De egész jól megvagyok nélkülük.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Méghogy "egy ország nézte könnyekkel küszködve"... Én is bele tartozom, mégsem hallottam róluk! De egész jól megvagyok nélkülük.)
papa.49
Cölöpök spongyát rájuk )))))))))))))))
justhpeter
@ila51: Pótolhatatlan veszteség, hogy a sok Iku Nuku celebet nem láthatjátok nap mint nap fingani, orrot túrni, de ez mind semmi ahhoz képest, hogy nem láthatjátok a labdarúgó válogatottat sem. Pedig az is egy isteni bohózat.
namihami
Na, most érzem igazán a csalódás súlyát.
Nem Thaiföld, hanem az a proliszintű Grand Canyon? A csaj helyében hozzá se mentem volna. Vajon mit képzelt erről a nászról és annak helyéről ez a Tibigyerek? Egy mázli, hogy a végén nem Soroksár-Alsó lett a nász végső állomása.
Remélem, azért a nászút minimum a Holdba lesz majd.
Eladott Ország
Tibi az előházasság legalább az esküvő napjáig kitartson. Addig a járt utat járatlanért el ne hagyj!
Rockxy
Hát ez mekkora átverés!
Szerintem börtönben a helyük.
Ekkorát hazudni nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
Ráadásul befolyásolja a jövő évi választásokat és Soros György jó hírébe is belegázoltak, nahát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.