A Jobbik után az LMP irányítását is átvette a milliárdos oligarcha Simicska Lajos, erre enged következtetni az a hétvégi találkozó amelyen az LMP-s Hadházy Ákos Simicska kulcsfontosságú embereivel, Schlecht Csabával, a Magyar Nemzet főszerkesztőjével, valamint Vona Gábor pártelnökkel találkozott a Fortuna étteremhajón. A Ripost lencsevégre kapta a találkozón résztvevő Hadházy Ákost és Vona Gábort. Sajtóhírekben felmerül, … A Jobbik után az LMP irányítását is átvette a milliárdos oligarcha Simicska Lajos, erre enged következtetni az a hétvégi találkozó amelyen az LMP-s Hadházy Ákos Simicska kulcsfontosságú embereivel, Schlecht Csabával, a Magyar Nemzet főszerkesztőjével, valamint Vona Gábor pártelnökkel találkozott a Fortuna étteremhajón. A Ripost lencsevégre kapta a találkozón résztvevő Hadházy Ákost és Vona Gábort. Sajtóhírekben felmerül, hogy puccsot készítenek elő az LMP-ben, de az is, hogy Simicska a Jobbik után megvásárolta a liberális zöldpártot is. Ma ráadásul közleményt...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hajrá nyomorultak, ne ugassatok, mindenki fogjon össze !!

Félre kell tenni minden, mondom MINDEN nyavajgást, hallod méla33?

Legyen végre minden körzetben egy azaz egyetlen egy kihívója a geciknek és akkor 4/5 -el le lehet győzni őket, mert ha érdemes elmenni szavazni akkor el is mennek a népek, mert eddig nem volt érdemes.

Félre az ovodás pártérdekekkel és személyes ambíciókkal (huhh, ez nem könnyű) de ideje az ország érdekeit tekinteni.

Ez az első, aztán utána lehet civakodni. Most nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
A dolgot helyeslem...minden körzetben egy jelölt a fideszcsicskák ellen...
de béla333...valahogy nem látlak itt most...hogy is van az hogy ti senkivel ,akinek szerepe volt az elmúlt 27 év politikájában???
szaboria1
Látom nem érted mit írtam van 3 kép amin egyesével vannak de az említettekről egy képen együtt nem szerepelnek.
Pálinkás Pál
@szaboria1: Ez igaz...de azért meglehetősen fura hogyha egyesével is,de ugyanott???Azért az nem olyan hely ahol csak úgy napi rutinban megfordul az ember!!
szaboria1
@Pálinkás Pál: Mostantól ez nem lesz meglepő mert ha ezek szeretnék a fideszt legyőzni kellenek az ilyen meghirdetett beszélgetések. Ugyanis a cikk azt már nem írta meg ki mit hirdetett meg.
Pálinkás Pál
@szaboria1: Pontosan...akár az ördöggel is szövetségre lépni ha a csúti korcs bukása a vége...
Mikor majd lecsukják őket,utána lehet gondolkodni a posztok elosztásán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.