Szőke Nikoletta, Kökény Attila és Szakcsi Lakatos Róbert triója nyerte A Dal 2018 harmadik válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Horváth Tamás, a Maszkura és a Tücsökraj, a Ham ko Ham, valamint Horváth Cintia és Balogh Tomi duója, a nézők szavazataival Gulyás Roland jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.

Szőke Nikoletta, Kökény Attila és Szakcsi Lakatos Róbert Életre kel című dala 44 pontot kapott a zsűritől, mögötte 42 ponttal Horváth Tamás végzett, aki a Meggyfa című számot adta elő.

Óriási meglepetés: Tolvai Reni kiesett a Dalból, azonnal elrohant a stúdióból

Szintén továbbjuttatta a zsűri az egyaránt 38 pontos Maszkura és a Tücsökrajt (Nagybetűs szavak), valamint a Ham ko Hamot (Bármerre jársz), valamint Horváth Cintiát és Balogh Tomit (Journey – Break Your Chains), akit a három 37 pontos produkció közül választott ki a zsűri

A Duna Televízióban látható harmadik válogatón a négy zsűritag – Schell Judit, Both Miklós, Mező Misi és Frenreisz Károly – értékelte a produkciókat. A nézők sms-ben szavazhattak kedvencükre. A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival Gulyás Roland és a HYPNOTIZED című dal lett, így az énekes is bekerült az elődöntőbe – írta a MTI.

Több ígéretes produkció előadójának – mint például Tolvai Reninek – viszont távoznia kellett, aki a műsor után azonnal el is rohant a stúdióból – írja a life.hu.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kollányi Péter, archív

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Teljes joggal esett ki. Főleg a szám elején rémesen bizonytalan volt, csúszkált a hangja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Teljes joggal esett ki. Főleg a szám elején rémesen bizonytalan volt, csúszkált a hangja.
ila51
@maszk: Ők valóban szórakoztatni születtek , könnyedek . Igaz nekem az autentikus cigány zene a kedvencem , de az az én dolgom.
ila51
@silber13: igen...minden műfajnak megvan a netovábbja ...ott van mindjárt Nina Simone , Jan Garbarek , Cseh Tamás , Nick Cave , Jan Kiepura , és Fábián Juli +
maszk
@ila51: Mindig a jók mennek el...

"Ne fájjon Nektek,hogy már nem vagyok
Hiszen Napként az égen Nektek ragyogok!
Ha szép idő van, s kék az ég,
Jusson eszetekbe sok szép emlék.
Ha Rám gondoltok, soha ne sírjatok
Inkább a szép dolgokon kacagjatok!
Ha telihold van, az értetek ragyog,
S azt jelenti,hogy boldog vagyok.
Ha hullócsillag száll az éjféli égen
Akkor mondjatok egy imát értem!
Én is imát mondok majd értetek,
hogy boldog lehessen szívetek.
Ha Rám gondoltok soha ne sírjatok,
Hiszen a szívetekben jó helyen vagyok..."
silber13
@ila51: Nekem szerényebb a kedvenceim névsora: a "primus inter pares az ELP , Dave Brubeck, a Shadows, Janis Joplin, Maggie Bell. Aztán a klasszikus zene barokk ngyjai, Segovia, ruzicskova, Glenn Gould, stb,stb.
papa.49
Számomra borzalmas volt a nyekergése, jó mondjuk, én speciel egyáltalán nem bírom a spinét !!!
namihami
Elolvastam a kommentjeiteket és boldogan jelentem ki, hogy én jártam a legjobban.
Be se kapcsolom és eddig se kapcsoltam be az ilyen ""szórakoztató műsorokra"" a tévémet. Ezzel megkímélem magam a hasonló zenei élményektől. És esetleg azalatt még berakhatok egy cd-t is, amin Beatles-t, Queen-t, Jethro Tull-t, stb. stb. és hasonló, viszonylag ismeretlen nevű, de szépreményű előadók ujjgyakorlatait élvezhetem. Tegnap este, kb. ezidő alatt egy Santana nevű frissen feltörekvő újonc próbálkozásaival próbáltam elverni az időt.
Szánom-bánom, de a fentnevezett (számomra semmitmondó) sztárocskák szösszeneteit megpróbálom gondosan elkerülni. Némelyiknek a nevét az ilyen és hasonló finghajtások (bocs) során ugyan olvasom, de igyekszem azonnal el is felejteni.
Csak ennyit akartam mondani...
cikicakk55
@namihami: Én is ugyan így vagyok vele.Nem csak a dalokat nem hallgatom,de még ezeket az adókat is nagy ívben elkerülöm. A hír tv-t szoktam néha nézni,de max a híradót és amikor van a kormányinfót.Ezen kívül csak a természet filmek jöhetnek be nálam és az ID tv vagy a TLC Ha zenét szeretnék hallgatni,akkor bekapcsolom a számítógépet,és a You Tub-on csináltam egy lejátszási listát.Abban van kb 80 dal vegyesen minden amit szeretek.Azt szoktam hallgatni.Én öreg vagyok a mai zenékhez,ezért nálam a Goombay Dance Band,Demis Russos, Andrea Bocelli, Bee Gees, Abba, stb jönnek be.
papa.49
@namihami: Töredelmesen bevallom itt hallgattam bele ebbe a borzalomba, az én zenéim között se szerepelnek ilyen még ,,sztárocskáknak,, se nevezhető egyedek...
ittott
mehet vissza Romániába, vagy marad itt prostinak.
papa.49
@ittott: Félő hogy a nyakunkon marad !!!
papa.49
@bakcsubakka: Dehogynem van itt elég de ez is fajtatárs )))))))))
Desischado
Én meghallgattam, mert anélkül nem véleményezhetek. Ennyi rakás, sz@r bóvlit, elképesztő, hogy tudnak összehozni. És a hülyéknek ez kell. Ami engem illet, inkább olyanokkal töltöm az időmet, akik tudnak is énekelni, és a számaik is világklasszisok. Akiket felsoroltatok, remek ízlésra vall, én is hozzátennék egypárat: Sarah Brightman, Ofra Haza, Angela, Dimah, Ricchi e Poweri, és sokan mások. Ezek meg felőlem mehetnek a pokolba.
Desischado
Ja, és hallgassátok meg ezt a fiatal kazahsztáni énekest, Dimah-t, és ájuldozzatok! Ha a hazai gárda így tudna énekelni!
www.youtube.com/watch?v=L539bY1qWk4
Aki Én
@Desischado: @silber13: ...ez mind semmi. Ez az igazi, ájuldozzatok:

www.youtube.com/watch?v=mpffLPQDXSs
ittott
@papa.49: lehet, hogy viszi magával a négere Amerikába. ha nem, hamarosan a neten is megrendelheted a szolgáltatásit.
Desischado
@Aki Én: Úristen, tényleg elájultam, de nem jó értelemben! Álmomban se jöjjön elő! (nevet)

@silber13: Van hangja a hölgynek, az biztos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.