Kiakadt Balássy Betty azon, hogy sorra visszamondják fellépéseit arra hivatkozva, hogy terhes. Előző két gyermekével a harmadik trimeszterig dolgozott.

Balássy Betty a Facebookon akadt ki azon a napokban, hogy sorra mondják vissza a koncertjeit, mondván terhesen "ne ugráljon " a színpadon – vette észre a Blikk.

Felháborító, hogy a mai világban azért mondanak le szerződéses fellépéseket mert babát várunk, mondván Én nagy pocakkal ne ugráljak ott a színpadon! (mi pedig hivatkozva a tényleges terhességre fogadjuk ezt el)

- írta Balássy a közösségi oldalán, ahol azt is hozzátette, egyrészt ő nem ugrál, hanem énekel a színpadon, másodszor pedig mindkét eddigi terhessége alatt a harmadik trimeszterig dolgozott.

Teljesen kiakadt a magyar énekesnő, sorra mondják le a fellépéseit a terhessége miatt

Fotó: pixabay.com CCO

Hogy a fenébe képzelik ezt? Lassan bűn lesz a gyerekvállalás? Mi a fene folyik ebben az országban? Terhesen már nem nő egy nő? Mi az, hogy valaki nagy hassal ne jöjjön ide? Mit fognak szólni az emberek? El kéne bújni ebben az időszakban a nőknek? Ez tényleg gusztustalan!

Itt olvasható a teljes bejegyzés:

Varga Feri & Balássy Betty

Felháborító ..... hogy .... a mai világban azért mondanak le szerződéses fellépéseket mert babát várunk ,..... mondván Én nagy pocakkal ne ugráljak ott a színpadon !!!!!!! (mi pedig hivatkozva a...

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Nem gondolom, hogy a politika szólt volna közbe... - azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy a kirohanása után a fellépésszervezője szülése után is igencsak terhesnek fogja tartani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nihil: ámerika a skalpolók hazája ...tudod akik a fejről, faszról lemetszik a bőrt... na meg az olyan magyarul beszélő szaralak migráncsoké akik nem tudják megnevezni magukat csak mást gyalázni.
sokanvagyunk
Nem gondolom, hogy a politika szólt volna közbe... - azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy a kirohanása után a fellépésszervezője szülése után is igencsak terhesnek fogja tartani.
Horizont
@sokanvagyunk: Szerintem ehhez a politikának most semmi köze. Szórakoztató ipar. Hakni. Azért nem egy Koncz Zsuzsa ez a nő. Nem tudnak leállni a pénz az istenük. mekkora kiesés ez anyagilag ugye? És ha a szervező vagy megrendelő úgy gondolja, hogy nem biztos, hogy a vendége egy terhes énekesnőt akar látni. Mellesleg egy gyártósori összeszerelő nő 3 műszakban mit nem adna ha nem kéne dolgoznia.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Miért metszik le a bőrt a fejről, és miért a lemetszett bőrűek a bűnösek itt is?

Vagy csak akartál valamit írni, hogy itt legyél a lapon?
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...akinek írtam lehet megértette...de miért volna baj hogy itt vagyok vagy nem ?...te nem azért írsz mert itt vagy ?
simmering73
Nem hinném, hogy egy terhes nő színpadra való.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél