Hamarosan férjhez megy a Való Világból ismert Béres Anett, idén már az esküvőt szervezik párjával. 

„Attila egyáltalán nem szeretne nagy esküvőt, hatalmas felhajtást, én pedig ezt elfogadom. Jobban belegondolva annyira már én sem vágyom rá”

– mondta VV Anett a Blikknek. Már a gyerekvállalásról is szó esett köztük, eddig nem mertek belevágni, de lassan késznek érzi magát rá.

„Húszéves korom óta dolgozom, a fitnesztermes munkám ráadásul kőkemény férfimeló, előfordul, hogy nehéz súlyokat kell cipelnem. Eddig úgy voltam vele, hogy ezt várandósan úgysem tudnám megtenni. Így viszont, hogy most újra műsort vezetek, nyitottabbá váltam a gyermekvállalásra. Emellett a munka mellett már könnyebben lehetek kismama” – mondta VV Anett

Cikk- és címlapkép: Facebook/Béres Anett – VV ANETT

(Blikk)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Elkelt a ringyó !!! Van egy balek, aki majd teherbe ejti...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Elkelt a ringyó !!! Van egy balek, aki majd teherbe ejti...
papa.49
@volvós: Ez vajon miért érdekes hír itt ???
Most ez viszi el, holnap meg egy másik ))))))))))
simmering73
Aha. Tehát most, hogy műsort vezet nyitottá vált a gyermekvállalásra. Ha nincs tévés szereplés, nyista gyerek. Gratulálok. Ennek is csak azért van eggyel több agytekervénye, mint a csirkének, hogy ne szarjon az udvar közepére.
1bitang
@papa.49: Ez -ilyen- ma a médiában nem hír, hanem HÍR! Hír az lenne, ha nem lenne hír.
papa.49
@1bitang: Azt írta a csaj kis lakodalmat akar ehhez képest már ország,világ értesült az eseményről )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
namihami
Akkor itt volna az ideje, hogy a mamája leüljön vele és elmesélje, hogy egy lány mire készüljön a nászéjszakáján. Hiszen ilyesmit egy lány csak egyszer adhat oda egy férfinak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.