Keserűen búcsúzott rádiós műsorától Friderikusz Sándor, aki az utolsó adásban alaposan kiosztotta televíziós kolléganőit. A legélesebb, már-már sértő kritikát Lilu kapta, aki egyébként sokáig Fridit tartotta a példaképének.

Friderikusz durván beszólt Lilunak

Lilut látva, aki meg különböző tengerpartokon más és más bikiniben szereti magát fotóztatni, ahelyett, hogy valamirevaló életművet hozott volna létre, mindig az az érzésem, hogy ezek az emberek csak álcának használják a televíziós riporteri szakmát. Mindenki, akit megszólaltatnak, csak ürügy ahhoz, hogy önmagukat kellessék

– mondta Fridi.

Friderikuszt nem sikerült elérnie a Borsnak, és Lilu is csak szűkszavúan, de annál sokatmondóbban nyilatkozott kollégájáról, pedig szerettük volna megtudni, mi a véleménye a kritikáról, vagy hogy mit gondol Fridi munkáiról.

Szomorúan veszem tudomásul, hogy eljött az az idő, amikor egykori televíziós példaképem szavaira már nem érdemes reagálnom

– mondta a műsorvezető.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: Youtube, TV2

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Totál igazat adok neki. És Lilun kívül még sokan vannak ezzel így.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
Kár megsértődni lilukám, tökéletesen igaza van Friderikusznak és nem csak veled kapcsolatban! Néha fáj az igazság ugye???
terlasz
@nezelodo: Ez is egy álláspont, de akkor kinek a feladata a visszásságok feltárása? Ezt csak olyan ember teheti megfelelő súllyal, akinek a szavára odafigyelnek.
nezelodo
@terlasz: Szerintem abban a körben csak akkor létezik valaki, ha beszélnek, írnak róla. Ezeknek mindegy, hogy mi történik, a lényeg hogy a nevüktől legyen hangos a sajtó. A fórumokon is "sorsdöntő kérdések" teszik ki az anyag egy részét, ki villantott bugyit, fedetlen mellet, és ki kivel, hol, és mikor. Szóval mindegy hogy mit híresztelnek, csak beszéljenek róluk. Mikor olvastál itt olyant, hogy egy esztergályos, vagy kertészmérnök stb milyen remek dolgot talált ki? Soha mert az érdektelen. Ha elítélsz egy jelenséget a mai világban, az agy nélküli rajongók ízekre szednek, akármennyire igazad van is.
cirip
Elolvastam a cikket a Borsban, már akkor, ott a Lidl-ben örömmel töltött el, hogy nem csak én gondolom ezeket! Köszi Fridi! :) Nálad a 10 pont.
terlasz
@nezelodo: Bizony ez így van, de az nem baj az, ha valaki a képükbe vágja az eltorzult valóságot.
relatív
Az látszik az utóbbi majd harminc évben, hogy az a mélyenszántó média nyert teret hazánkban IS, mely annyira jellemzi a többek által annyira jellemző ' nyugati ' kultúrát.

Ebben a félrevitt kulturális posványban aztán az igazi értéket jelentő irodalom-, azok felkent terjesztői rendre a nemtelen villogók mögé kerülnek egy kétségbeesett rohanás közben.

Mind az oktatásban (?) , mind a közéletben kialakult alacsony színvonal aztán a kulturálatlanm támogatóikat IS a ' vörös szónyegre ' sodorja minden érdem nélkül...

Az IS látható, hogy a szinvonaltalan vélemény kialakulása még az iskoláztatás magasabb szintjén IS megjelenik,- az elvárás ellenére - az ország szégyenére... IS !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.