Tápai Szabina házassága mélypontjáról vallott a Micsoda Nők!-ben.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolata több hullámvölgyet is megélt. Tíz éve ismerik egymást, de volt három év, amikor szóba sem álltak egymással, majd annyira egymásra találtak, hogy gyors egymásutánban babát vártak, és össze is házasodtak.

A házaspár életét egy darabig a TV2 nézői az Édes Élet című reality-ben is nyomon követhették. Tápai azt csak a Micsoda Nők! című műsorban árulta el, hogy egy-másfél évvel ezelőtt olyan mélypontra jutott a házasságuk, hogy majdnem válás lett belőle.

#newinsta #sexy #instagood #puhaliza #shooting #instahun #tapaiszabina

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

„A hullámvasút legalján, egy szakadékban voltunk, amikor ott tartotok, hogy mindketten kicsit feladjátok, már nem biztos, hogy akarsz küzdeni érte.

Annyira mélyponton voltunk, hogy én biztos voltam benne, hogy el fogunk válni.

Aztán csak voltunk annyira intelligensek, hogy tudtuk a helyzetet kezelni, és mindketten akartuk, küzdöttünk, hogy a problémák megoldódjanak” – mesélte Tápai a FEM3 műsorában. Tápai azt is elmesélte, hogy ideig külön voltak, majd ismét egymásra találtak: „Nekem lett egy párom utána, és Gábor három évig nem állt szóba velem (...) De én amúgy tudtam mindig, hogy ő nekem a nagy ő.”

Cikk- és címlapkép: Instagram/tapaiszabina

(Femina)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Cicaharc--celeb módra.
Írjon már valamit (mindegy, hogy mit-csak írjon) rólunk a média. Különben kihullunk a közbeszédből...
staro2
Hubbaz!
De jó, hogy nem estefelé olvastam.
Nem tudtam volna aludni.
qxy
Na ezért nem tudtam szarni. gyere el és egy polír a makkra meg nyugtatná a lelked na meg nekem sem esne rosszul . a fotó alapján csak arra vagy jó .Beképzelt picsák de ecccer jó lenne ha " Torkig lenne velem"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.