Túl van az első beavatkozáson Molnár Ferenc Caramel kislánya, Szofi, akinél akut limfoid­ leu­kémiát diagnosztizáltak, miután hosszan tartó láza ­miatt kórházba vitték.

Az orvosok azonnal megkezdték Caramel kislánya kezelését, szerdán meg is operálták. A gyerekkori leukémia nagyon jó arányban gyógyítható, de hosszú út áll a család előtt. A Bors egészségügyi szakértője szerint Szofi valószínűleg most kemoterápiás gyógyszereket kap.

Drukkoljatok! Pár perc és elkezdödik a műtétünk, ma megkapjuk a portunkat. #molnarszofi #meggyógyúlunk #megcsinaljuk

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

„Az első fél évben intenzív terápia vár a betegre, hat kemoterápiás kezelést kap, kéthetes szünetekkel. Ez alatt közösségbe sem javasolt vinni. A következő másfél évben úgynevezett fenntartó kezelést, szájon át való gyógyszerezést kap a gyermek. Két év után, a záró csontvelő vizsgálat eredményei alapján mondhatjuk, hogy gyógyult a beteg” – mondta a lapnak egy szakember. 

Címlapkép: Instagram/ sylviszilagyi

(Bors)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Gyógyuljon meg a kislány mielőbb! Én nem értem, mi a bűne ennek az ártatlan kicsinek?! Bezzeg a sok féregnek meg semmi baja! Na, ugye, hogy nincs isten!
Cicamama55
Kis drága... Teljes gyógyulást kívánok a kislánynak, az egész családnak pedig sok erőt, kitartást.
Nessy
Boldogtalan gyermek! Mielőbbi gyógyulást kívánok neki! A családnak energiát és sok szeretetet, melyet át tudnak adni a kicsinek! Az fél gyógyulás!
kereső
Gyógyulj meg kicsilány! Szoritunk Neked.
Desischado
Gyógyuljon meg a kislány mielőbb! Én nem értem, mi a bűne ennek az ártatlan kicsinek?! Bezzeg a sok féregnek meg semmi baja! Na, ugye, hogy nincs isten!
ágimami
Ennél nagyobb tragédia azt hiszem nem érhet egy szülőt, mikor kiderül, milyen súlyos beteg a gyermeke!
Kívánom, hogy gyógyuljon meg, ehhez a családnak és a kicsi lánynak kitartást és sok erőt kívánok az elkövetkezendő 2 évre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.