Már a rendőrség is foglalkozik a FEM3 Café műsorvezetőinek perpatvarával.

Baukó Éva perelte be először Berki Krisztiánt, aki szintén ügyvédje segítségét kérte, ugyanis mint elmondta, őt nem érdekli, bármit is mondanak róla, de azt nem hagyja büntetlenül, ha valaki a családját is a szájára veszi, Éva pedig többször említette Berki új barátnőjét és kislányát is.

„Elfogadom, ha engem szidnak, mert szólásszabadság van, de azt mindenki vésse a fejébe: velem senki sem ba***kodhat, ha a családomat, a barátnőmet, a volt barátnőmet vagy a gyerekemet a szájára veszi!” – mesélte Berki a Blikknek.

Berki arckifejezése mindent elárul!

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

„Azzal, hogy Baukó a Tindert megemlítette, hogy ügyfelem szexuális közeledései kapcsán tett állításokat, magyarázkodásra kényszeríthette otthon vagy a munkahelyén.

Ha a nyomozó hatóság megalapozottnak találja a feljelentést, akkor nyomozás indul, később pedig ügyészi szakaszba kerülhet a dolog”

– mondta a lap megkeresésére az ügyvéd.

Ez azt jelentheti, hogy Baukó Évát előállíthatják, házkutatást végezhetnek rajta, vagy akár rabosíthatják is. Baukó viszont nem aggódik emiatt. 

„Berki támadó védekezése kezd szürreálissá válni. Úgy tűnik, nincs tisztában a zaklatás törvényi tényállásával. Feljelentése minden alap nélküli, védekezése pedig ellentmondásos és értelmezhetetlen.

Nem kívánunk szócsatákban részt venni, normál polgári peres eljárást indítunk vele szemben, mivel valótlan dolgokat állított az ügyfelemről, aki elégtételt akar. Szeretné, ha Berki a nagy nyilvánosság előtt elismerné, nem mondott igazat és bocsánatot kérne” – mondta dr. Hyross Virág, Baukó ügyvédje.

Cikk- és címlapkép: Instagram/baukoeva

(Blikk)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
,,házkutatást végezhetnek rajta" :):)

Ez a nő bárkit a ,,szájára vesz"?

Egyébként két proli tyúkpere miért kap ekkora nyilvánosságot?
simmering73
A fem3 is egymásnak teremtette ezt a két hülyét.
karma1
Korabban kellett volna,... Mielott hamisan tanuzott Havas ellen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.