Megpróbálták kikapni a brit előadó kezéből a mikrofont.

Eurovízió: előadás közben támadták meg a brit előadót – fotó

SuRie előadását megzavarta egy férfi, aki a színpadra rohanva megpróbálta kivenni az énekes kezéből a mikrofont. A váratlan "támadás" nagyjából a produkció közepén történt. A rendbontót a biztonsági őröknek sikerült eltvolítani, SuRie pedig, anélkül, hogy le kellett volna állítani, sikeresen befejezte Storm című dalának előadását.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Francisco LEONG / AFP

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Alighanem ez is a " produkció " része ..
cs.n.
Hülye ez a blikk, nem csak megpróbálta kikapni a mikrofont, hanem ki is kapta. Látható a videón, mikor ott van mikrofon nélkül, és jobb híján tapsol, míg nem kap megint. Az is látható es hallható, hogy a mikrofonba kiabálta bele a fickó, mikor már nála volt, hogy "nazis of the UK media, we demand freedom".
youtu.be/8dmlXBBC6J8

1:40 után történik, a Blikk nem tudom, mit nézett, hogy szerintük csak "megpróbálta".
cs.n.
Most látom, ide is be van rakva a videó, be se kellett volna linkelnem. A kérdés, ha csak megpróbálta kivenni a mikrofont, akkor mibe kiabált bele jól hallhatóan, és hol a 'csába volt, ha se nála, se az énekesnőnél? :)
terlasz
@cs.n.: Sajnos, meg kell szoknunk, hogy ilyen a hiteles újságírás. A helyi beszámoló szerint is kivette az énekes kezéből a mikrofont, ha a videón nem látszana elég jól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.