A 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál csütörtök esti, második elődöntőjében lett teljes a döntő idei mezőnye. Magyarország indulója, az AWS is ott van a fináléban.

Magyarország bejutott az Eurovízió döntőjébe

A szombati döntőben színpadra állhat még az első elődöntő tíz továbbjutója, valamint a finálénak automatikusan tagja hat kiemelt ország is: az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, és a rendező Portugália.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/José Sena Goulao

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@durbincs: Az első aránylag értelmes hozzászólása a témához. Igazat kell adni, ez nem zene, ez egy agyontorzított gitárhang, időnkénti artkulátlan üvöltözéssel díszítve.
Edmond Dantes
Hát én egy másik korosztály vagyok,lassan be kell látnom,hogy Jávor Pál a mulatós nótáival talán már nem jutna be a döntőbe.De azért ez a zene nekem már sok, tudomásul veszem,hogy én nem értem őket,ők meg nem kíváncsiak rám.De csak egy barom mond akkora marhaságot,hogy ebből levezethető a nemzethalál.
silber13
@durbincs: Mondja ezt mags, egy hungarofób, havasi, cujkavedelő kettős nevű pakulár!Nem tartok igényt a fötelem válaszára! Quod scripti, sripti.
koszpeko
Nekem se tetszik.
Van egy dallamtalan gitár dob párosítás.
Egy nyáladzó szöveg egér hanggal a zene még véletlenül sem követi azt a dallamot amit ez a szerencsétlen kinyom magából.
Vagyis tényleg ótvar szar amit ezek zenének csúfolnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.