Közel tizenöt év után végleg zátonyra futott Galambos Dorina és Pély Barnabás kapcsolata.

Kedd délután közleményben jelentette be a magyar zene egyik álompárja, Galambos Dorina és Pély Barnabás, hogy

15 év kapcsolat és négy év házasság után elválnak.

A Bors szerdán közölt egy sztorit, amely arra utal, hogy a Megasztár első szériája alatt zsűritagként és versenyzőként összeismerkedett pár férfitagja már egy ideje kifelé kacsintgatott.

„Május közepén nagyon meglepődött az a hölgyolvasónk, aki hónapokkal ezelőtt regisztrálta magát a Tinder társkeresőre, az általa keresett férfiak között pedig felbukkant a híres zenész, Pély Barna”

– írta a lap. Az olvasó úgy állította be a társkereső programot, hogy a kilenc kilométeren belül tartózkodó, számára szimpatikus férfiak adatlapját lássa. Pély Barnába pedig akkor „botlott bele”, amikor a 4-6 villamossal, Budán járt, közel ahhoz a lakáshoz, ahol Pély és felesége, Dorina élnek.

Cikk. és címlapkép: Facebook/Pély Barna

(Bors)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
A kis lyukvadász. Fényesíti a bohócot.
cikicakk55
Nem értem meg ezt a férfit. Én Dorinában egy kifejezetten bevállalós nőt ismertem meg,aki nyíltan is merte vállalni,hogy imádja a szexet. Nem volt az a típus,aki azzal jön,hogy " Jaj ne már most úgy fáj a fejem" Párosan is beszéltek róla,hogy mindegy hol,mikor,egy jó szex többször is belefér a nap 24 órájába. Ilyen nő nem sok van. Én már idős vagyok, és nő,de szerintem Dorina ráadásul egy szép és jó alakú lány még most is. Még is mi a fenét keres ez a férfi egy másik nőben? Talán már túl sok is volt neki az asszonyka libidója? Ez szerinte megoldás,hogy sumákul másik nőt keres? A csaj helyében jól meg is vágnám anyagilag,mert ritka luxust kapott 15 évig.
cikicakk55
Nem tudom mi az a,tinder,fe dondolom valami társ vagy szexpartner keresô. Modt is azt tudom írni,hogy Dorina ezerszer jobb nő,mint Pélyi férfiban. Persze abban neked is igazad van,hogy 15 év hosszú, idő és ők nem voltak minden nap címlapon. Sajálom,mert aranyosak voltak együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.