Mintha a föld nyelte volna el azt a férfit, akit a gyanú szerint elrabolhatott társaival Aurelio.

A Blikk arról ír, hogy az ügy kipattanása óta gyakorlatilag eltűnt az Aurelio és társai által állítólag elrabolt fiatalember. A rendőrség indított nyomozást az egykori villalakó és társai ügyében, mert a gyanú szerint egy tartozás miatt késsel fenyegettek meg egy férfit, akit később el is raboltak. 

„Azt hallottam, már a kocsma előtt összeverekedtek, majd elvitték kocsival valahova. Ott kaphatott még párat, aztán kitették valahol az úton, hogy sétáljon haza.

Azt sem tudta, hol van, állítólag el is ájult, és úgy össze volt zavarodva, hogy nem is tudott egyből haza menni. Szerencse, hogy megállt mellette egy autós, így legalább egy darabig elvitette magát” – mesélte a Blikknek egy helyi férfi.

Az áldozat azonban gyakorlatilag eltűnt, a lap hiába kereste.

Ugyanakkor a Blikknek Aurelio ügyvédje elmesélte, hogy a kihallgatásán a ValóVilág egykori botrányhőse elpityeredett, amikor megtudta, hogy tettének büntetési tétele szerint akár 15 évet is rácsok mögött tölthet.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Aurelio

(Blikk)

Itthon - 2019. March 26., 14:26
Ezt válaszolta Orbán a szakszervezeteknek
Itthon - 2019. March 26., 14:37
12 milliós autót kapott Handó Tünde

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Elpityeredett? Nála ez mindig könnyen ment.
Eriksson
Valszeg a pacák még egy darabig nem fog előkerülni. Ha nincs feljelentő, nincs ügy. Márpedig Aurélió semmiképpen sem akar évtizednél is többet csücsülni.
Ne vegyétek komolyan, ez csak konteo. :)))
lampa laz
"...15 évet is rácsok mögött tölthet."...odavaló, ami szomorú, h nálunk az ilyen vévés senkiket a ker.tv-k úgy futtatják mint stricik a qvákat...csak a pénz számít mindkét esetben.
papa.49
Csak nem valamelyik garázs betonja alatt pihen az illető ???
Szeparepa2
Én egyébként már bennfentes forrásokból több részletet tudok. Úgy történt az eset hogy ez a vévéjaurélijójajdejó gyerek... elővette a faszát egy szokásos kis helikopterre és vesztére az áldozat pont arra járt, megpillantotta a borzalmas sokkoló, kibírhatatlan látványt, a helikopterező farkat... ekkor artikulátlan velőtrázó sikollyal sprint futásba kezdett árkon-bokron át... még a földet is szántotta maga után... hősünk viszont utána eredt, csak azért hogy meginterjúvolja szegény ördögöt, hogy mi a problémája a pörgő pöccsel... ahogy utolérte és megérintette, emberünk teljesen jogosan páni rémületébe egy irdatlan maflást kent le neki, így hát dulakodás kezdődött... a baj csak az volt, hogy Aukánk nem rakta el a répát, és még mindig pörgött, ezzel jelentősen irritálva az áldozatot, olyan szintig, hogy előbb teljes idegbénulás, majd éberkóma állt be nála az irdatlan gigantikus pörgő pénisszel való fizikai érintkezés miatt... (néhány szemtanú a távolból azt mondta jegyzőkönyvbe, hogy heves aktus volt a két ember közt, de ezt senki sem megerősíteni sem cáfolni nem tudta még eddig)
Nem tudta végül drágajó Rélijó hogy mit is tegyen, ezért jobb híján egy erdő szélén kidobta a kocsiból, csak azt felejtette el, hogy -20 fok volt... így az áldozat ott maradt, és a vadak harmincadjára lett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 26., 13:15
Nem zavarja a kor – a világsztár megint babát vár
Nagyvilág - 2019. March 26., 12:44
Ezekből már senki nem csinál rántottát
Szórakozás - 2019. March 26., 12:25
Itt a névsor: ők szállnak fel az Ázsia Expresszre