Sok sületlenség látott napvilágot, ezért úgy döntött, nem titkolózik tovább.

Még június 9-én ment feleségül Pataki Ádám mestercukrászhoz Liptai Claudia. Az esküvőt a sarlópusztai lovastanyán tartották, de több információ nem szivárgott ki.

Claudia a Story magazinnak árult el érdekes részleteket élete egyik legboldogabb napjáról.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Majdnem le kellett fújni az egészet

Az esküvő előtt özönvízszerű esőzés áztatta a tanyát, így már az is megfordult a szervezők fejében, hogy lefújják a lagzit.

A teljes összeomlás szélén álltam. Péntek este szikrázó napsütésben még úgy ültem a szálloda teraszán, hogy tökéletes lesz minden, majd szombat hajnalban megérkezett az Armageddon. Ültem a faházban, ahová hirtelen becsapott egy villám. Fülsüketítő dörrenés hallatszott, elment az áram, beindultak a riasztók

– mondta a lapnak Claudia. Végül úgy döntöttek, fedett helyen, de megtartják az esküvőt.

A műsorvezető azt is elárulta, a mennyegzőt megelőzően két órán át sminkelték. A ceremóniamester a tévéből ismert Simicz Sándor volt.

A koszorúslányok Ádám első házasságából született ikrei, Gréta és Anna voltak, illetve Claudia lánya, Panka és a legjobb barátnője. Mivel édesapja már nem él, egyik barátnőjének apukája kísérte Claut az oltárhoz.

Híres vendégek

A meghívottak között több ismert személyre bukkanhatunk. Ott volt például Ábel Anita, Till Attila, Dobó Kata, Csonka András és Risztov Éva, akinek még a menyasszonyi csokrot is sikerült elkapnia.

(Blikk)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ki a faszt érdekel már ez a tyúk???!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr frédikántor
A legjobb emberhez ment feleségül??? heh! Aki megcsalta a feleségét? heh! Aki eccer megcsajja a nőjét, az másodszor és sokadszor is megcsajja... az elsőt is, a másodikat is, a harmadikat is, mindegyiket. Mert mindig jön egy frissebb tyúk, mint ami éppen van...
JAJMÁR
Gratulàlok, sok boldogsàgot ės hosszù hàzassàgot kívànok!
Mirabilis
Ruhája pont olyan, mint más száz mennyasszonyé. Már amit látok ebből.
Desischado
@Commenter: Tudod, ki tervezte?

A halált sem érdekli ez a gerinctelen házasságromboló celeb. Meghan és Harry esküvője sokkal jobban érdekel, mint ezé a senkié. Képzelem, hogy a volt feleség meg a gyerekek mennyire örültek. Gusztustalannak tartom, hogy a pasija gyerekeinek végig kellett nézniük, hogy az apjuk elvesz egy másik nőt. Na de claudia meg a gerincesség?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok