Áfacsalással vádolják Berki Krisztiánt.

Különösen nagy vagyon hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével és hamis magánokirat felhasználásával vádolja a Fővárosi Főügyészség Kuna Tibor kommunikációs vállalkozót.

Az adócsalási ügy 60-nál is több vádlottja között van Berki Krisztián is.

A 444.hu azt írja, az ügyészség szerint Kuna cégei összesen 245 millió forintnyi hamis számlát fogadtak be, ezzel 52 milliós kárt okoztak a költségvetésnek. Az ügyészség ezért letöltendő börtönbüntetést és vagyonelkobzást kér Kuna Tiborra az okozott kár erejéig.

Berki vállalkozása a fiktív számlák befogadásával 7,6 millió forint kárt okozott a költségvetésnek, de rá is letöltendő börtönt kérnek az ügyészek.

A 444 beszámolójából kiderül:

ők mindketten "csak" vásárlói voltak a hamis számlákat árusító bűnszervezetnek, nem ők a hálózat szervezői, illetve az ügy fővádlottjai.

Katona Renáta (@mazsirenata) által megosztott bejegyzés,

Forrás: 444.hu, Blikk

Fotó: Instagam

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kizártnak tartom, hogy a felsőbb körökben elsíbolt száz és ezer millákhoz képest, hagynak kiesni a pixisből egy csókost, szaros 52 milla miatt ... ott más is van a háttérben, ennyi pénzért nem hogy nem jelentik fel, de még le sem hajolnak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Berki egy csaló, kezdte a Fradinál eltöltött idején.
cikicakk55
Berki meg is érdemli,de hol van ez a Mészáros&Mészáros csalásainak milliárdos tételeihez? Mondjuk ott Mészáros csak egy hülye,aki alá ír mindent,nem Ő találja ki és intézi a dolgokat. Ám Rogán,Habony és társai már milliárdokkal rövidítik meg a magyar Államot és Ők még megemlítve sincsenek a bíróságok felé. Sok kicsi sokra megy,persze,hogy ezeket is el kell kapni,de ez annyira piti összeg a napi szintű milliárdok eltűnése mellett,hogy egy ez 5 perces per alatt leintézhető lenne.
papa.49
Semmi nem lesz belőle ,,fajtatárs,, !!!
KisGenyo2
Kéne már egy jó kis sittes reality! XD
Nem vagyok homo, de azt megnézném... ;-)
Eladott Ország
Kizártnak tartom, hogy a felsőbb körökben elsíbolt száz és ezer millákhoz képest, hagynak kiesni a pixisből egy csókost, szaros 52 milla miatt ... ott más is van a háttérben, ennyi pénzért nem hogy nem jelentik fel, de még le sem hajolnak!
Eladott Ország
Közben a fülkeforradalom felzabálja az ő fattyait. Kuna Tibor, Szijjártó haverja, aki a NER egyik legnagyobb, közpénzekkel kitömött nyertese (össze se lehet számolni, hány kibaszott raklapnyi megbízást kapott a rezsimtől a mai napig is dráguló tavalyi vizes vébé kommunikációjával bezárólag) most ott tart, hogy az ügyészség letöltendő börtönt és vagyonelkobzást kér a fejére. Számomra még nem teljesen világos, milyen stratégiai megfontolás áll amögött – a szemfényvesztésen túl, persze -, hogy a csávó kiesett a pixisből, de remélem sok ilyen lesz még. Legyen minél több sértett, frusztrált, kicsinált milliárdos haszonélvezője a rezsimnek, aki kussolt, ameddig dőlt a lé, és azt hitte, hogy ez örökre így marad. Egy nagy lófaszt. Itt mindenki a főemlős kegyéből emelkedik fel és hullik alá a porba.
A római császárok, Caligula, Néro csináltak ilyet, ha kiürült a kincstár, felszólítást küldtek gazdagoknak, hogy kövessenek el öngyilkosságot. Ha ekkor fele vagyonát a császárra hagyta, rendben volt, a másik fél maradhatott a családé, ha nem hagyott semmit a császárra, az egészet elkobozták.
szep napot
Az elore kitervelt kulonos kegyetlenseggel elkovetett gyilkolasa a magyar kulturanak mar alaphangon 10 ev (kotelen).
csipetke
Már épp ilő,hogy ennek a nagydarab,iszonyatcsúf gorillának letörjék a szarvait.A fraditól,és a váci focicsapattól sikkasztott pénzek miatt se szedték elő.Remélem közvetíti valamelyik csatorna,ha bevonul,azt megnézném.A sitten herevasalásra se lesz gondja,mert a többi sittes megoldja házon belül...
black up
Ez az ember annyira visszataszítóan ronda, hogy az egész világon minden ember között ritkaságszámba megy.
Csak egyszer kérdezlek, meg téged, te lóbaszó Berki Krisztián: "Mit szeretnél,"
Ezt csak azért kérdeztem, mert én azt semmiképpen nem szeretném ,amit te szeretnél.

Ja, a tévedések elkerülése végett: Nem csak csúnyán tudok nézni, ha esetleg véletlenül úgy gondolnád, te koksz által felfújt hólyag, BK (és most nem a Brithis Knights-ra gondoltam).
A nyers erő, nem annyira látványos.
Egy jégcsaphoz hasonlítanám, ami mindig mindenhova bejut - és mimnél többet mozogsz, annál mélyebbre eszi be magát.

Mit gondolsz a megrendítő ütésről?
Előfordult veled egyszer is, hogy kivitelezted?
Szeretnél többet tudni róla?
TASzSz
ÁFA-csalás?! Az bizony kemény ügy!!!
Zeta
Eleg régóta vannak már zűrös dolgai.
Ha úgy lesz , akkor nem here vasalásról, hanem végbél vasalásról fognak közvetíteni?
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2018/06/29/igy-mukodik-a-fidesz-maffia/
Így működik a fidesz-maffia. A maffia működésének szerves része a belső leszámolás. Most éppen az eddigi pr-üdvöskék, Kuna Tibor és Csetényi Csaba kerültek sorra. Soha nem fogjuk megtudni, hogy miért kerültek szívóágra. Ahogyan a többiekről – Spéder, Nobilis, Simicska stb. – sem.
picike1
nem vagyok meglepve sok követője lesz még most ezt igy csinálják sokan mindenki kapzsiskodik kivéve aki nem és annak tisztelet.mindenkinek sok pénz kellene ?!
picike1
kit fogunk a tv-ben látni viszont már kezdtem szeretni is ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.