Lecsiszolta, lefestette a szálkás fajátékokat egy apuka Fábiánsebestyénben, a képviselő-testület feljelentette, mert szerinte a bevizsgálatlan anyagok használatával veszélyeztette a gyerekeket. A Csongrád megyei Fábiánsebestyénben gondolt egyet egy apuka, Bálint Róbert, aki egyébként a helyi testület képviselője is, saját pénzéből felújította a játszóteret, mert megelégelte, hogy az ütött-kopott fajátékoktól apróbb sérüléseket szenvednek az ott játszó gyermekek, köztük az övé is - írta a delmagyar.hu.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem értem, hogy mi ezen a probléma

Nem elég, hogy rossz példát mutat, még ártott is valakiknek

A hvg.hu számol be róla, hogy „Lecsiszolta, lefestette a szálkás fajátékokat egy apuka Fábiánsebestyénben, amiért a képviselő-testület feljelentette”!
Nos a dolog valóban vérlázító, pláne, hogy a képviselő-testület egy tagja volt a galád elkövető. Gondoljátok meg hova vezetne ez? Még a végén a polgárok sk lekaszálják a parlagfüvet, vagy ne adj isten rendbe rakják az árkokat is. Nem is neszélve róla, hogy könnyen lehet egy másik képviselő már réges-régen beadott egy vaskos árajánlatot a munkál elvégzésre! =))
Yoda69
Nincs ebben semmi meglepo...orbanisztanban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.