Nem tud egyedül mozogni, állandó ápolásra szorul, ráadásul a házukat is elárverezhetik.

Minderről a színész, Szilágyi István fia beszélt a Blikknek.  

Nem szokásunk panaszkodni, most is arról van szó, hogy aggódom a szüleimért. Próbálok minél többet dolgozni, hogy meglegyen a szükséges kis pénzünk. Legutóbb elszegődtem egy szupermarketbe, de az nem vált be igazán, ahogy a közmunka sem. Most egy külsős cégnek köszönhetően kaptam munkát a M5 tévécsatornánál, ami egy ideig jó lehet. Így keveset vagyok itthon, nem tudok az öregekre vigyázni. Édesapám nehezen mozog, sokszor csak kis híja van annak, hogy nem esik el, a legkisebb dolgok is nagyon leterhelik – mondta a Blikknek Szilágyi Péter, a színész fia.

– Nem könnyű, de megpróbálom ellátni magam, persze, a fiam nélkül borzalmasan nehezek lennének a hétköznapok. De ez van, megöregedtem – mesélte a lapnak elkeseredve Szilágyi István.

(Blikk)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Nem ez a köcsög " ruházta " a szüleit,,agyba-főbe ,,pénzért ? Mi a qrvaanyáért adnak ennek a büdös élősködő herének sajtónyilvánosságot ??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Nem ez a köcsög " ruházta " a szüleit,,agyba-főbe ,,pénzért ? Mi a qrvaanyáért adnak ennek a büdös élősködő herének sajtónyilvánosságot ??
picike1
egy szó eddig herdáltak mostan könyörögnek hoppá ez van gyüjtsetek nekik szinészek !!
simmering73
Nem kellett volna annyit ütlegelned, most lehet jobb állapotban lenne szegény édesapád.
Eladott Ország
Nem szánom Szilágyi Istvánt. Elmondom, miért nincs erre szüksége. Amikor kijött a kórházból összezúzva, törött bordával, véraláfutásos arccal, akkor azt mondta: nem úgy volt semmi, csak játszottak (a 79 éves és a 46 éves ember) és majd ő kijárja a fiának, hogy kikerüljön a börtönből. Kívülállóként könnyedén rávágja az ember, hogy hagyni kell a francba, ott rohadjon meg a börtönben. El kell felejteni. De azt nem lehet, azt hiszem. Szülőként nem lehet. Az nem múlik el, amikor a gyermek nagykorú lesz és nem múlik el akkor sem, amikor a gyermek 46 éves. Ameddig él a szülő, szülő marad és az ő gyereke, akit védeni akar. Akkor is, ha az a gyermek közben vadállattá cseperedett. Nem szánom az apát, mert ő ember maradt. A fiát szánom, mert ez neki nem sikerült.
Eladott Ország
@volvós: A dolgos fiát nézve, lehet hogy neki sincs hol laknia,ezért szólalt meg a "lelkiismerete".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.