Visszatetszést keltett bennük, hogy Edina már pár nappal a szülés után ilyen jó érzi magát.

"Hogy tehet ilyet egy anya?" – Kulcsár Edinát alaposan lehordták a rajongók

Néhány napja osztott meg egy fotót Kulcsár Edina, amelyen az épp hazánkban tartózkodó Terence Hill-lel látható. Mivel gyerekkora óta imádja a Bud Spencer és Terence Hill-filmeket, nem hagyhatta ki az alkalmat, hogy kedvencével fényképezkedjen. Ehhez persze az kellett, hogy az alig másfél hetes Medox babát valaki másra bízza egy órára.

Edina rajongói között szép számmal akadtak, akik kikezdték a fiatal anyukát, és számonkérték rajta, hogy miért nincs a nap 24 órájában a gyerekkel.

Itt van néhány a nem épp kedves megnyilvánulások közül:

És mint ANYA nem érzed kötelességednek a gyerekeddel lenni legalább az első napokban?! Vagy az csak másodrangú.....szomorú..

Kicsit dúrvanak érzem azt, hogy a pár napos babádatotthon hagyod. Vagy Terence Hill fontosabb mint ő??? Ha nem találkoztal volna vele akkor sem dőlt volna össze a vilàg, de legalább a babád mellett lennél most és szoptatnál Nekem is 2 gyerekem van és az első hetekben semmi pènzért nem hagytam volna őket otthon, meg nem is tudtam volna mert 2 óránként szopiztak. Hát ilyen szuper celeb anyuka vagy Csak a külsőségek..a smink...meg a sok photoshopp..nélkül a senki vagy Szóval irány, és ha gyereket szültél akkor neveld szoptasd!!

Bárki bármit mond,iszonyat gáz egy pár napos babát otthon hagyni....

Persze a többség védelmébe vette Edinát, aki ki is írta a képhez, hogy a gyerekre édesanyja és a nagymamája vigyázott, míg távol volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabó-Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ez nem ANYA !!! Ez egy celeb ribanc, akinek fontosabb a sminkszoba, a szereplés egy világnagysággal...egy fideszes ellőgép !!!
volvós
Ez nem ANYA !!! Ez egy celeb ribanc, akinek fontosabb a sminkszoba, a szereplés egy világnagysággal...egy fideszes ellőgép !!!
dr. prédikátor
Mit lehet erre mondani!!! ész nélküli celeb ágybetét!!!
verőce21
Mint talján vállán a majom, úgy guggolnak némelyikünk vállán ezek az új "nagyságok". Felülnek a vállunkra, internetes bulvárban, instagramokon, a közéletben és tányéroznak.
S mi közben forgatjuk a verklit. :)
Grafix69
Jóvan , hát mé baj ? Közepes képességű cigányjány , hát szeret szerepelni , a gyerek meg ugy is elvan pár órát . Biztosan alukázott , amíg mami elment nyáladzani magát . Szegény férfi úgy mosolyog , mint a lufis a nyílzáporra . Mellesleg jól néz ki a csaj na .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.