Ezúttal pozitív értelemben vitte a hírünket a világban.

Magyar pálinkával ismerteti családját az ausztrál filmsztár

Fotó: AFP

Magyarországon forgatott egy filmet a híres sorozat- és filmsztár, Ruby Rose, akit legutóbb egyébként a The Meg című óriáscápás filmben láthattunk, és egy forgatási sérülésnek köszönhetően megtapasztalhatta a magyar egészségügyi rendszer mindennapjait, ami teljesen elborzasztotta.

Úgy tűnik viszont, hogy nem csak a kórházainkkal tettünk rá mély benyomást, ugyanis egy friss Insta-sztorijában arról beszélt, hogy bemutatta a családjának a pálinkánkat, amiket vásárfiaként vitt haza Ausztráliába, rögtön négyfélét is a kép alapján.

Magyar pálinkával ismerteti családját az ausztrál filmsztár

(24.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
Hát 1000x jobb mint a Kunikundás-lestrapált, kivénhedt, tehetségtelen, vénséges banyák ?
namihami
Legalább az alkohollal vágjunk fel, ha már a műveltségünk, iskoláink nívója, az egészségügyünk és fideszeseink erkölcse nem ad okot a büszkeségre.
Kormányunk vezetői és szolgái lopnak, mint a szarka, mentális nívójuk a nullához tendál, de legalább az alkoholizmus terén erősen dobogósok vagyunk. A piánkra és fogyasztásukra van okunk büszkélkedni?
Szeparepa2
Nem tudom hogy ez a gyönyörű ember biztos hogy női nemmel született, de igazából nem is érdekel, mindenesetre, eléggé ambivalens a külseje, mondjuk hogy androgün... Viszont a házi magyar pálesszel jobb, ha vigyáz drága... mert ha valaki nincs hozzászokva, újdonság számára, és fejest ugrik bele, nagyon rábaszhat... (akárcsak más egyéb nemzeti vitriol jellegű italokkal, mint pl speciális vodkák, rumok, tequilla-k, whiskey-k stb)...
durbincs
@tulipan: mondjuk maga hülye ? ha ez számít ?
tulipan
@durbincs: Te persze hülye vagy? vagy csak szimplán ,s csak így karácsonykor ? Ploestiből ? a bányakecódból, a vederrnyi bányalóvizeletpáleszed mellől?? Shikarii, Csimás kond a narancsos ploestie haverok társasága ellenére?
de ne feledd, ezek a barom narancsos haramiák,szemernyit nem hisznek,és nem is szentimentálisak,s lenyúlnak mindent amihez csak hozzáférnek?
Hisz a Ploesti bányakeconál a Te lehetséges Balatoni-kecód, ablakkal,folyóvízzel,káddal - az neked már Hawaii ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.