A karácsonynak megvannak a maga színei, amelyeket a legszívesebben használunk. Főleg a piros és a zöld dominál az otthoni karácsonyi díszítéseknél, ám, amikor a fenyőfából karácsonyfa születik, máris egyedi és kreatív megoldásokat használunk. Kezdve attól, hogy van, aki fejjel lefelé lógatva „állítja fel” a fáját addig, akik csak egy fenyőágat díszítenek fel.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Az egyszínű karifák a kereskedők találmányai. Őket utánozzák sokan. Nem érdemes ebbe többet belemagyarázni. A színesek a legszebbek mert a természet is színes. Nálunk egy atomium a csúcsdísz mert nem gyakoroljuk a vallásunkat de úgy gondolom, ebben benne van az egész világ. Számomra inkább a természet, a téli napforduló ünnepe a karácsony de az is érdekel, hogy milyen bibliai események vagy mesék segítették, hogy a világon nagyon sok helyen ilyenkor az emberek ünnepelnek és kicsit megpróbálnak békében, szeretetben létezni legalább erre a pár napra. Ja és számunkra elengedhetetlen az illatos luc a fenyő, a tartójába pedig vizet öntöttem. Így ki szokott tartani vízkeresztig és nem terheljük a környezetet még a műfenyővel is. Bár kétségtelen, hogy a műanyag praktikusabb és nem csálé kissé mint a miénk. :-) A karácsony akkor szép igazán, ha mindenki úgy ünnepli ahogy akarja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.