Egy igazán dögös fotóval jelentkezett ma az úszónő. 

A sportoló kibontott hajjal, csodás sminkben és egy fekete latexruhának tűnő darabban feszít legújabb fotóján, miközben épp egy autóba száll be. Természetesen csak egy divatfotó kedvéért. 

A divatfotóhoz Katinka egy fontos üzenetet is írt:

Minden erős és független nőben ott egy kicsi lány, akinek meg kellett tanulnia, hogy mindig felálljon és ne függjön senkitől

- írta a kép mellé Katinka, amelyet közösségi oldalára töltött fel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Instagram 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Úgy látom, készül az úszás utáni életre!.DDD
tulipan
@durbincs: Nna, te orbáni seggnyaldosó, szaros pofájú, félfaroknyi Sügér, ott abban a román Ploesti denevérszartól bűzös bányakecódban! Óriási nemzetközi sikerre vezetett a sok bánalóvizeetseggnyalásosd, ugye??Te Nyitogatos Ballonkabátos Pedofil ? mán nyitogatod is, ugyi azt a kabátkádat ? Há' méé? van mit mutogatni? a Csudafurulya ? csak a Sittes neveden ? játszotéren kapod ám rövdesen a farpofádba bele a szülök automata esernyőit ? rányitva?
tulipan
@durbincs: Mi van, te meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ot a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) a sertéstelepi? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába 50IQ-s a fejét meg ne verd állandóan a falba jó, mert múgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.