Az énekes év elején esett át csípőműtéten, és a rehabilitációja a vártnál lassabban hoz eredményt. Az énekes először áprilisra tervezte a nagy visszatérést, az akkorra beütemezett koncertjeit azonban kénytelen volt lemondani. Az állapota azóta sem javult.

Demjén Ferenc jelenleg nem tud járni

Azután májusi visszatérést ígért, de tegnap azokat a fellépéseket is sztornózta. Demjén menedzs­mentje ezt azzal magyarázta, hogy az énekes „rehabilitációs kezelése folyamatosságot igényel, annak megszakítása lassíthatja a gyógyulás folyamatát”.

Nagyon sajnálom, hogy elmaradnak a koncertek, de sajnos ennek most még így kell lennie. Biztosat senki, én sem tudok mondani arról, mikor állok újra színpadra, ez attól függ, miként alakul a rehabilitációm, és milyen gyorsan gyógyulok

– mondta a 72 éves énekes.

Az operációm után ugyanis újra meg kell tanulnom járni. Jelenleg ez csak segédeszközökkel megy. De amilyen hamar lehetséges, újra színpadra akarok állni

– mondta bizakodva Rózsi, aki üzent a rajongóinak:

Nem kell értem aggódni, lassan, de biztosan gyógyulok, és remélem, pár hét múlva már a nagyközönség előtt énekelek.

(Bors)

Cikk-és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Rózsiból Örzsi lett... https://uploads.disquscdn.com/images/d1bc6b5c...
Normális helyeken ez úgy megy, hogy odamegy a zenekar, ad egy gigamega koncertet, qrvajót, aztán A ZENEKAR adományoz adott országban valami nagyon jó célra, mondjuk 25.000 dollárt ... Metallica, Helsinki - de ők mindenhol adományoznak, ahol fellépnek. https://uploads.disquscdn.com/images/29eb9a40...
Vigasztaljon mindenkit, hogy közben legalább Demjén Ferenc szuperkoncertje nincs veszélyben, Kásler hozzávágott 25 millió forint miniszteri támogatást és Demjén Ferenc megkapta az 5 milliót a röhejes úszódaláért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@lusta: És a fidesz bűnöző és prosti banda fel van háborodva, hogy patkánynak nevezik őket, pedig ez csak a patkányokra nézve sértő, mert nekik legalább gerincük van.
silber13
@szaboria1: A egyetlen normális megoldást javasoltad, de Demjén annál pénzéhesebb és hiúbb, semhhogy ezt meglépje.
durbincs
@Eladott Ország: maga hol látta tegnap ? Echo -tv-t -? 18:16 -kor ? a már megint csak a beteg repedt agyába ? @Eladott Ország: -------- MERT CSAK 1 HÓNAPJA MEGSZŰNT ?--ECHO-TV ?--------------@Eladott Ország: maga 1 agyaggalamb?
Eladott Ország
@durbincs: Ki írta le azt, hogy tegnap? Az Echo tv úgy szűnt meg, hogy megmaradt miután beolvadt a másik fideszes kormányfelszopó kanálisba, a Hír tv-be. Azaz: „megszüntetve megőrizve” megmaradt, ahogy tanulták az ifjúkommunista Bibói fideszesek a foxi-maxi egyetemen a dialektikus vaslogikát a marxista materializmust. Igaz azóta mélykonzervatívak és mélykeresztények lettek, hogy semmi ne akadályozza előlük a közpénzek útját.
durbincs
@Eladott Ország: maga hol látta tegnap ? Echo -tv-t -? 18:16 -kor ? a már megint csak a beteg repedt agyába ? @Eladott Ország: -------- MERT CSAK 1 HÓNAPJA MEGSZŰNT ?--ECHO-TV ?--------------@Eladott Ország: maga 1 agyaggalamb?
durbincs
@silber13: Temetődozeroló ,maga itt ? nem szorult a ledöntött sirkő alá ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.