Már az előkészítő ülésen jogerős ítéletet hozott a Zalaegerszegi Járásbíróság annak a 40 éves tófeji férfinak az ügyében, aki megerőszakolta a válófélben lévő feleségét tavaly novemberben.

Megerőszakolta feleségét – mégsem kell börtönbe mennie a férfinak

A férfi 2002-ben vette feleségül a nőt. Két évvel később kislányuk, 2009-ben pedig egy kisfiúk született. Kapcsolatuk azonban annyira megromlott, hogy a nő tavaly ősszel közölte a férfival, hogy válni akar. Innentől közös ingatlanban éltek ugyan, ám külön aludtak.

A nő november 4-én hajnalban felkelt, majd kiment a konyhába, hogy bevegyen egy nyugtatót. A zajra felébredt a férje és utánament, a háta mögé lépett, majd a konyhapulthoz nyomta és megerőszakolta. Az asszony megpróbált ellenkezni, és kérte a férfit, hogy engedje el, de ő erre csak azt felelte, hogy ezek után majd újra szeretni fogja és fizetni is fog a szexért, mert úgyis csak a pénz kell neki. Az asszony még ebben a hónapban beadta a válókeresetet.

Pár héttel később a nő este fürdéskor észrevette, hogy a férfi az udvarban álló melléképület tetejéről leselkedik. A férfi ezt követően befutott az ingatlanba, és felszólította a gyerekei anyját, hogy csókolja meg. A nő erre nem volt hajlandó, és szabadulni próbált a férfi szorításából. Eközben a nő kiskorú gyermekei édesanyjuk védelmére keltek, aki csak így tudott kiszabadulni a férfi szorításából, majd a közelben lakó ismerőséhez futott segítségért.

A férfi a keddi előkészítő ülésen részletes beismerő vallomást tett és lemondott a tárgyalás jogáról is, amit a bíró elfogadott. A bíróság folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt jogerősen 2 év börtönre ítélte a férfit, amelynek végrehajtását 4 évre felfüggesztette.

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Itt van Makai Viki megerőszakolt majdnem halálra vert futónő írása miután a megtámadóját házi őrizetbe helyezték. Megrázó írás.És megrázó a jog is. Jogállam ugye??? Persze.
https://www.sportagvalaszto.hu/blog/runaway/1...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
És ha egy kurva hamis pénzt kap, akkor erőszak volt! :-)))))))))))))
Horizont
Felfüggesztett, bravó. Majd ha legközelebb megöli mit lépnek? Megsimogatják a buksiját?
Horizont
Itt van Makai Viki megerőszakolt majdnem halálra vert futónő írása miután a megtámadóját házi őrizetbe helyezték. Megrázó írás.És megrázó a jog is. Jogállam ugye??? Persze.
https://www.sportagvalaszto.hu/blog/runaway/1...
DURBINOS
@Shikari: Csak nem a nődre gondoltál, amikor ezt a mondatot írtad?
Dr plágium
Damu 6 és fél évet kapott. Igaz Vajna közbenjárt az érdekében. Az erőszak az erőszak miért nem egyformán bírálják el?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. February 26., 06:51
Eltűnt egy 12 éves lány
Itthon - 2020. February 26., 06:22
Sok csapadék, zivatar lesz országszerte
Szórakozás - 2020. February 25., 20:22
Beteg kisfiáért aggódott Curtis: "Szinte szörnyethaltam"