Pár napja írtuk meg, hogy Berki Krisztián és felesége, Mazsi egy budai luxusingatlanba költözött.

A főpolgármester-választásra készülő Berki akkor azt is elárulta, új otthonuk Buda új városrészében, az Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy nevezetű részen található. A fotót ITT nézheti meg az új ingatlanról.

Most azonban Mazsi elárulta, ha több gyermekük születik, innen is költözni fognak.  

Berki Krisztián felesége nemrég döntött úgy, itt az ideje, hogy férjével nagyobb otthonra váltsanak, mivel családalapítási terveik legalább két gyerekszobát igényelnek – számolt be a Blikk.

Mazsi gyorsan meg is találta az új közös álomotthont, amit férjével együtt szeretne minél hamarabb gyerekkacajoktól hangossá tenni.

A jelenlegi lakásunkban Natinak nincs rendes gyerekszobája. Mivel iskolába készül, mindenképp szeretnék neki egy saját kuckót, ez ebben a házban már adott lesz. Tervezzük Krisztiánnal a családalapítást: először szeretnénk egy közös gyereket, aztán majd meglátjuk.

Egyelőre el fogunk itt férni, de ha még tovább bővülne a család, akkor váltunk majd egy nagyobb házra

– mondta boldogan Berki Mazsi a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban.

Berki hozzátette:

Másfél-két év után családi házba költözünk. Csak kapkodom a fejem, hogy milyen mozira fizettem be. Ugyanakkor végtelenül hálás vagyok Mazsinak, ahogy az egészet szervezi, menedzseli. Nagyon jó érzés, hogy feltétel nélkül szereti a lányomat és ekkora figyelmet fordít arra, hogy Nati jól érezze itt magát.

Egy dolog azonban biztos: Nati szobájában nem lesznek ragacsok, poszterek a falon. Mikor gyerek voltam, nem voltak példaképeim, én magam váltam azzá. Pókember, Batman, ilyenekről szó sem lehet, hogy kikerüljenek a szobája falára. Esetleg apa ott lehet egy nagy poszteren, de más nem

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Tv2

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ilyen az, ha egy senki ribi a felkapaszkodottak közé kerülhet. A parvenű, legyen bárhol, bármilyen körülmények között, csak egy nulla marad. Ilyen férj mellett pláne. Egymást erősítik...
jesz
Borzasztó, hogy ez az arc főpolgármester jelölt lehet...ez tényleg igaz, vagy csak egy rossz álom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.