Távol maradni is politika, Enikő! – írták ki a transzparensre a nézők. Az Index olvasója adott hírt (és képet) arról, hogy a Vígszínház vasárnap esti előadásának végén ( A diktátort játszották) transzparenset emeltek fel az első sorban ülő nézők, amelyen az állt:

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen ebben azért van valami

nem, nem magában a performanszban, bár talán abban is, hanem a kiválasztásban

„a Vígszínház vasárnap esti előadásának végén ( A diktátort játszották) transzparenset emeltek fel az első sorban ülő nézők, amelyen az állt: TÁVOL MARADNI IS POLITIKA, ENIKŐ!”
Elsőre azt mondtam volna, hogy a műveknek kell beszélniük. Azonban a dolog, hogy pont ezt a darabot választottál, nos abban nagyon sok van. Magáról az előadásról annyit, hogy – sajnálatos módon – a modern rendezés ellenére historizáló, sőt múltba-révedő. Nem tud és valószínű nem is akar más lenni, mint tisztelgés Chaplin előtt!
Amit sokban ront a helyzet, hogy a főszerepet az ízig-vérig mai Hendrik Hoefgen fiacskájára osztották! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.