A tolószékes Cerise a Marvel-univerzum része lesz – szúrta ki a Nuus az IGN cikkét.

Itt az első tolószékes szuperhős

Hozzáférhetőbbé akarja tenni a Squere Enix mozgássérültek számára a Marvel’s Avengers világát. Éppen ezért a videojátékban fog debütálni a történelem első tolószékes szuperhőse, Cerise.

A nő a Marvel Inhumans nevű csapatának lesz a tagja, és a képek alapján egy lila energianyaláb lesz a szuperereje. A háttértörténetéről és szerepéről a játékban eddig még nem igazán tudni semmit. Cerise-szel együtt még több másik karaktert is ki fognak adni a játék megjelenése után.

A Marvel’s Avengers szeptember 4-én fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Google Stadiára. Június 24-én pedig alaposabban is meg fogják mutatni a játékmenetét.

Nuus

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Zsopiale
Miért végig valaki tolja a székét? Idióták! Jó lenne már végre megtanulni, hogy ezek KEREKES székek, egy ember ül benne, aki MAGA HAJTJA ÉS IRÁNYÍTJA, nem tolja senki,. mint régen, illetve van olyan is persze, az még mindig tolószék, de elég ritka és csak teljesen mozgásképtelen emberek alá teszik. De még ott is van, amit a beteg irányít és hajt egy berendezéssel.
Másik marhaság, hogy nem volt még kerekes székes szuperhős mozisztár. Hogy a bánatba ne lett volna. Ráadásul mindkettő Marvel. Az egyik az X-Men gondolatolvasó és befolyásoló, béna lábú professzora (Patrick Stewart)... a másik pedig Üveg ugyebár, hasonló szkillel (némi levitatívval kibővítve), akit a Sérthetetlen trilógiából ismerhetünk, kb fél éve jött az új rész, amiben együtt játszik a három kvázi szuperhős. Samuel L. Jackson, Bruce Willis és James McAvoy főszereplésével...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.