Szandi soha nem hagyta el magát, de mostanában talán minden eddiginél jobb formában van.

Forró! Szandi elképesztően néz ki bikiniben – fotó

Fotó: MTI/Kovács Anikó

A 47 éves énekesnő köztudottan egy energiabomba, az élet minden területén szeret maximumot teljesíteni. 13 éves kora óta karrierjében soha nem volt megtorpanás, emellett példás családi életet él és férjével, Bogdán Csabával három gyermeket neveltek fel.

Szandi a testére is mindig odafigyelt, szülései után a lehető leggyorsabban mozogni kezdett, és folyamatosan alapvető elvárás számára magával szemben, hogy jó formában legyen. Ezt bizonyítja a közösségi oldalon közzétett fotó is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Vitát nem nyitok tényleg csinos. Egy szép női test tetoválások nélkül - öröm ránézni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sakk Matt
Most tegyük mellé a szűk egy évvel idősebb Novák asszonyság - 100.000-es - fürdőruhás fotóját és hadonlítsuk össze a két alakot, kisugárzást!
Na, ugye!
Nyírfa
Tény, hogy rendkívül csinos. A hangját is szeretem, a zsigereiben van a zene. El tudom képzelni mentorként, sokkal inkább mint az elhasznált Tóth-lányt.
namihami
Gazdag anyagi háttér és roppant jó gének!
Nem kellett napi munkahelyi robotba, háztartásba, anyagi beosztásba és hasonló, az ""átlag""nőket erősen elinfláló gondokkal bajlódnia! Volt ideje, pénze ""magával törődni"", ami a magyar dolgozónőknek nemigen adatott és adatik meg!
És így azért könnnyebb!
Sakk Matt
@namihami: Arra van időd, amire szánsz!
Juhász István
Ami szép, és jó, azt el kell ismerni. Szandi nagyon szép, vonzó hölgy soha nem uralta a bulvárt, nem posztolgatott , élte NORMÁLISAN az életét a családja körében. Amellett pedig nagyszerű karriert futott be. Példaértékű minden ami körülötte zajlik. Megemelném a kalapom előtte, ha lenne. Sajnos ebből a tipusből egyre kevesebb van szép hazánkban.
simmering73
Vitát nem nyitok tényleg csinos. Egy szép női test tetoválások nélkül - öröm ránézni.
Nyírfa
@simmering73: 08.10

Egy férfi, aki nem kultiválja a tetoválásokat! És sehol egy felpumpált testrész. Igen, ilyen szép tud lenni az ember a maga természetességében.
namihami
@Sakk Matt: 04.36:
Ez nagyon nem igaz! Bár én is megpróbáltam a lehető legtöbbet lenni a családdal, de tény, hogy a nejemnek (és mások nejének), ha össze akarja tartani a családot, még sokkal több fele kellett/kell szétszakadnia! Sokszor 25-26 órás napnak tűnt az élete!
Erre azért a mi művésznőink nem nagyon szorulnak/tak rá! Celebribijeinkről ne is beszéljünk!
Sakk Matt
@namihami: Ahogy érzed...szerintem rengeteg felesleges, de föleg lényegtelen dologgal foglalkoznak az emberek. Mint pl az ide irogatás ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.