Miután a HírTV-ből egy nap után kirúgták Pálffy Istvánt, a fideszes bulvárlapban róla korábban megjelent anyagot és a hivatalos rajongói oldalát is eltüntették.

Pálffy István mögött mindent feléget a kormánymédia – Letörölték a cikkeket és a közösségi oldalát

Fotó: HírTV

Pálffy egyetlen estén át lehetett a HírTV műsorvezetője, mert a Napi Aktuális című műsorban hatalmas botrányt okozott. Azt mondta, hogy a pedofilokkal szemben türelemmel kell lenni. Ezt követően a HírTV azonnali hatállyal szerződést bontott a műsorvezetővel.

De ezzel még nincs vége.

A Media1 megtudta, hogy már kedd estére eltűnt Pálffy István hivatalos Facebook-oldala, amivel az elmúlt hetekben Pálffy akkor még csak közelgő műsorvezetését népszerűsítették. (Azt, hogy Pálffy 13 év és a KDNP-s országgyűlési múltja után ismét tévézni fog, még július elején jelentették be.) A rajongói oldalt azóta is hiába keressük, nem érhető el. 

További érdekesség, hogy a HírTV-t tulajdonló fideszes médiaholding, a KESMA / Mediaworks alá tartozó Bors című bulvárlap internetes oldalán elérhetetlenné vált az a videóriport, amelyben Pálffy Istvánt népszerűsítték aznap, hogy az egykori KDNP-s honatya első HírTV-s műsorvezetésére sor. A linket ugyan még találatként kihozza a Google, de a linkre kattintva kedd este óta folyamatosan 404-es hibaüzenet olvasható, azaz nem elérhető, feltehetőleg törölték – írja a Média1.

Forrás: Média1

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
namost ez hogy' viselkedett nagykövetként?...biztosan beilleszkedett a környezetbe, mert ott jóféle italok vannak. Ha néhány nap kiesett, az sem számított...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
Nem tudom miért bántják szegény Pélffyt, hisz csk a fidesz és kndp elveit hangoztatta. Ezen elveket támasztja alá a kaleta ítélete is.
Qqberci
"Letörölték a cikkeket és a közösségi oldalát"

És a vigyort a pofájáról???...
jesz
ha Pesty igazából veszélyes lenne, vele pont ugyanezt tennék...egyszerűen eltakarították volna az első fenyegetéskor...
Még itt a kocsmában is tudják a cimbik, hogy az ilyen majd megmutatom fenyegetés csakis rendelésre készül, nincs háttere...és a jutalma is meglesz
balos
A kultúrha hidegre teszi a terjesztőit?Szép új világ?Á! A nemzethy turul baszok beáldoznak 1 parasztot!
madlaci66
ha jól dolgoznak a fijuk, még a házassági fotójukon csak a feleség marad egyedül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.