Az Ukrajnában harcoló tartalékosok feleségei és rokonai tüntettek Moszkvában, férjeik hazatérését követelték, azt, hogy szerződéses katonákkal váltsák fel őket a fronton. Élve akarjuk visszakapni a férjeinket - mondta el egyikük. Nincs szükségünk semmilyen kártérítésre az esetleges haláluk után. Magam döntöttem úgy, hogy börtönbe megyek vagy követem a férjemet. Mert nem akarok nélküle élni. Nem akarok. A különleges katonai művelet, magyarul háború, amely két testvéri nép között történik egy hatalmas tragédia. Újságírói kérdésre egy másik katona feleség azt válaszolta, ezzel az első pillanattól kezdve tisztában voltam. Szinte minden orosznak vannak közeli és távoli rokonai Ukrajnában - folytatta - úgyhogy ez egy olyan helyzet, amely mélyen megrendít bennünket.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Így vagy úgy,de megkapják a férjeiket,élve vagy holtan,egyben vagy darabokban. De azért ezeknek se a háborúval van bajuk,csak azzal,hogy miért az ő férjeik vannak ott? Hisz nem a harcok leállítását követelik,hanem szerződéses katonákra való cserélésüket. Mintha a másik oldalon az országukért harcolók nem számítanának... " kedves " orosz feleségek,ti sem vagytok jobbak,mint akik odaküldték a férjeiteket! És remélem,hogy minél több kártérítést kell kifizetnie az orosz államnak az elesett katonák után!
Sámannus
Hetenre kéne váltani az orosz csapatokat,, és akkor ezek a pártoló okosok is sorra kerülnének, és oszthatnák az észt a fronton.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.