Megrázó képek! A szomszédok végig nézték ahogy meztelenre vetkőzteti, megerőszakolja és megfojtja a 15 éves kislányt. Néhány lépésre a házától a ház melletti földes részen támadta meg a pedofil férfi! Több szemtanú is látta, de senki sem hívta a rendőrséget! A barátaitól tartott hazafelé az a 15 éves orosz diáklány, akit alig pár lépésre az otthonától több szemtanú szeme láttára megölt és megerőszakolt egy 32 éves férfi! A férfi miután végzett a lánnyal elhagyta a helyszínt, amiben senki sem akadályozta meg. Később a szemtanúk akik közül többen az ablakból nézték végig a szomszéd kislány megerőszakolását később úgy nyilatkoztak, azért nem hívták a rendőrséget, mert azt hitték, hogy a ház tövében a földön egy "Szerelmes pár" szeretkezését látják...

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: mariomartinez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariomartinez
Az eset tavalyi, csak most ítélték el a csávót!
qxy
Egyszer az utcán, egy házaspár,gyerekkocsit tolva összevesztek.A férj szó szerint felborította a gyerekkocsit,amiből a gyerek kiesett és zokogott.Én oda ugrottam hogy segítsek a kicsin mire a férj rám támadt.Kapott is egy két zatyulit tőlem és mocskosul leb....am mind kettőt. mire a rendőr kijött és azt mondta nekem. Örüljön hogy nem jelentem fel! és most húzzon innen.Hát nem sok tartott vissza hogy a rendőrnek is lekeverjek egyet Ezek után én is meggondolom kétszer is hogy odamenjek egy esethez.
vasasandrea
@qxy: Tényleg örülj, hogy nem jelentettek fel! Megérdemelted volna! Nem önbíráskodni, meg másokat összeverni kell, mert te úgy gondolod! Egész más kérdés, hogy egy erőszaktevőt lerángatsz a megerőszakolt kislányról. Ott a gyereket nem mentetted meg semmitől, csak ösze verted a szüleit, mert te úgy gondoltad. Viszont a másik esetben elfoghattál volna egy gyilkost, vagy akár megmenthetted volna a lány életét!
Hókuszpók
2008 októberében történt................
haldoklik a propeller, hogy ilyeneket kap elő?
vasasandrea
@clarissza: Olvasd végig. Most 2009 októberében ítélték el a férfit aki tavaly megölte a lányt. És csak 23 évet kapott életfogytiglan helyett. Szerintem erről szól a hír. És különben meg nem a propelleré a hír!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.