Megrázó képek! A szomszédok végig nézték ahogy meztelenre vetkőzteti, megerőszakolja és megfojtja a 15 éves kislányt. Néhány lépésre a házától a ház melletti földes részen támadta meg a pedofil férfi! Több szemtanú is látta, de senki sem hívta a rendőrséget! A barátaitól tartott hazafelé az a 15 éves orosz diáklány, akit alig pár lépésre az otthonától több szemtanú szeme láttára megölt és megerőszakolt egy 32 éves férfi! A férfi miután végzett a lánnyal elhagyta a helyszínt, amiben senki sem akadályozta meg. Később a szemtanúk akik közül többen az ablakból nézték végig a szomszéd kislány megerőszakolását később úgy nyilatkoztak, azért nem hívták a rendőrséget, mert azt hitték, hogy a ház tövében a földön egy "Szerelmes pár" szeretkezését látják...

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: mariomartinez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariomartinez
Hát nem csak kis hazánkban ilyen segítőkészek az emberek..
Kakastoll
Bűnpártolásért minden szemtanút bezárni.
ugyeugye
nekem ez ismerős. ezt már olvastam itt egyszer régebben. valaki szórakozik? nem túl jó vicc.
mariomartinez
Az eset tavalyi, csak most ítélték el a csávót!
qxy
Egyszer az utcán, egy házaspár,gyerekkocsit tolva összevesztek.A férj szó szerint felborította a gyerekkocsit,amiből a gyerek kiesett és zokogott.Én oda ugrottam hogy segítsek a kicsin mire a férj rám támadt.Kapott is egy két zatyulit tőlem és mocskosul leb....am mind kettőt. mire a rendőr kijött és azt mondta nekem. Örüljön hogy nem jelentem fel! és most húzzon innen.Hát nem sok tartott vissza hogy a rendőrnek is lekeverjek egyet Ezek után én is meggondolom kétszer is hogy odamenjek egy esethez.
vasasandrea
@qxy: Tényleg örülj, hogy nem jelentettek fel! Megérdemelted volna! Nem önbíráskodni, meg másokat összeverni kell, mert te úgy gondolod! Egész más kérdés, hogy egy erőszaktevőt lerángatsz a megerőszakolt kislányról. Ott a gyereket nem mentetted meg semmitől, csak ösze verted a szüleit, mert te úgy gondoltad. Viszont a másik esetben elfoghattál volna egy gyilkost, vagy akár megmenthetted volna a lány életét!
Hókuszpók
2008 októberében történt................
haldoklik a propeller, hogy ilyeneket kap elő?
vasasandrea
@clarissza: Olvasd végig. Most 2009 októberében ítélték el a férfit aki tavaly megölte a lányt. És csak 23 évet kapott életfogytiglan helyett. Szerintem erről szól a hír. És különben meg nem a propelleré a hír!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.