Kajdi szerint baj, hogy „egy generáció abban nő fel, hogy nem kell tudás, csak jó haverok kellenek”. 

Nagy gyomrost kapott a Fidesz Kajdi Csabától: "Egy generáció abban nő fel, hogy nem kell tudás, csak jó haverok kellenek"

Fotó: Kajdi Csaba / Internet

Kajdi Csaba a Euronews-nak nyilatkozott, a modellügynökség tulajdonos és ismert influencer nem kerülte el a politikai kérdéseket sem, és kifejtette, hogy kritikus szemmel követi az országban zajló eseményeket.

Nagy kérdés, hogy a 2010-es választási törvény alapján még mindig lenne-e ez a kormányunk vagy sem. Tény, hogy a társadalmunk megosztott. Én nem haragszom sem a kormányra, sem Fideszre, sem arra, aki ebben hisz, de azt gondolom, hogy ez egy rossz irány. Rossz iránynak tartom, hogy az ellenzéki politikus ne beszéljen a fideszessel, hogy ennyire megosszák a társadalmat. Rossz iránynak tartom ezt az arrogáns, lekezelő kommunikációs stílust.

- mondta és kifejtette, hogy szerinte Magyar Péter megmutatta, hogy a magyar társadalom nincs apátiában, csak kilátástalanságban.

Még nincs forradalmi hangulatban, de látja, hogy ha van egy erő, ami, aki mögé be lehet állni, akkor beáll mögé. Egy erő mögé, ami független a teljesen tönkretett és tudatosan lejáratott ellenzékkel szemben. Egyébként mindenkit megpróbálnak lejáratni, aki nem úgy gondolkodik mint ők, és urambocsá még hangot is ad ennek.

Kajdi Csabát faggatták arról is, hogy vajon elérkezik-e az az idő, amikor elhagyja az országot. Válaszában nem zárta ki ezt a lehetőséget, megjegyezve, hogy szerinte a helyzet mindig fokozódhat.

Magyarral kapcsolatban hozzáfűzte, érzékeli, hogy változások kezdődtek, de óvakodik a meggondolatlan állításoktól. Úgy véli, Varga Judit volt férje és az ellenzék hasonló dolgokat mond, viszont "Magyar olyan közegből jön, amit ismer, az ellenzék viszont nem.” Kajdi szerint a propaganda emiatt igyekszik besározni Magyart.

Végül az ellenzékre is tett velős megjegyzéseket a tőle megszokott kemény stílusban:

Számomra az ellenzék nem hiteltelen, csak hangtalan. Amikor egy ellenzéki politikus számára a fórum a 3000 követője a Facebookon, az végtelenül szomorú. Amikor annyira kettészakítják a sajtót, hogy a kormányoldal nem nyilatkozik a szabad sajtónak, sőt meg sem hívja, a propagandasajtó meg szóba sem áll az ellenzéki politikussal. Magyarországon nem szabad a sajtó, lehet ezzel vitatkozni, de nincs sajtószabadság.

Forrás: 24.hu

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ezodabasz
@Géza: ma, 16:59 A mondanivalójának lényege ez: „egy generáció abban nő fel, hogy nem kell tudás, csak jó haverok kellenek”. Sógor,koma, haverok, mutyizás...
Érted? Az hogy buzi az teljesen más kérdés! Rengeteg buzi van tele értelmes gondolatokkal. Engem is taszít ez a fajta "párkapcsolat", de nem kell velük ágyba bújni:). Sokkal értelmesebbek így távolról mint sok hetero.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Géza
Nézzük, hogy Kajditól mit tanulhatunk!
Igazából semmihez nem kell érteni, hogy gazdag legyél. A legfontosabb pedig, hogy fiú barát is lehet a barátnőd.
A magyarok többségének, mint nekem is ez visszataszító és undorító.
Sakk Matt
@Géza: Miért választod oktatódnak és példaképnek Kajdit?!
Ezodabasz
@Géza: ma, 16:59 A mondanivalójának lényege ez: „egy generáció abban nő fel, hogy nem kell tudás, csak jó haverok kellenek”. Sógor,koma, haverok, mutyizás...
Érted? Az hogy buzi az teljesen más kérdés! Rengeteg buzi van tele értelmes gondolatokkal. Engem is taszít ez a fajta "párkapcsolat", de nem kell velük ágyba bújni:). Sokkal értelmesebbek így távolról mint sok hetero.
Méhes
@Géza: szerintem jól beszélt.a nemi hovatartozás meg az ő dolga
rücsü41
Nem az a baj hogy Kajdi ilyeneket mond, hogy nem kell a tudás , a jó haverok kellenek, a baj az hogy Kajdinak igaza van amikor ilyeneket mond!Az egész rendszer úgy épül fel, hogy csak azok vannak vezetői vagy jól fizető állásban aki haverok , iskola vagy osztálytársak, fideszes szekértolók, s nem számít a tudás , a gyakorlat.Ez a fajta társadalmi réteg a vezetésben meg is hozta azt az eredményt hogy az EU-ban utolsó helyek egyikén tanyázunk, és nem sok esélyünk van onnan elmozdulni!Ezen lehet hogy sokan elgondolkoznak, és kinyílik a csipás szemül és ők mondják el ennek a NER rendszernek a legnagyobb és javíthatatlan hibáit.Nem kellene ezen meglepődnünk, mert akik kellő távolságból figyelték gazdaságunk "fejlődését", azok előtt világos volt hogy ilyen eredményteleségnak kell bekövetkezni.Az uram bátyám korszak amit Mikszáth Kálmán nagyon jól megírt ismét itt található teljes életnagyságban!
rücsü41
Orbánnak nincs lelkiismerete mert a covid járvány idején sem kappott a fejéhez, vay a szívéhez , hogy "Jó Iszet! Nálunk van a lélekszámhoz viszonyítottan a leg több hjalál eset, és hogy orvosokat kellene itthon tartani és nem elengedni a magán szektorba, vagy külföldre.Meg kellene fizetni azokat a dolgozókat akik járvány idején munkaerejüket nem kímélve látják el a betegeket.Nem rengeteg lélegeztető gépet kellett volna szükségtelenül behozni az országba, annyit hogy talán még most is ott állnak a raktárakban kihasználatlanul, az embereket kellett volna megtartani és megfizetni akik az egészségügyben dolgoztak!Ma sem izgatja magát ez az ember , hogy azt mondaná, hogy rendkívüli helyzet volt , mindenért én mint kormányfő voltam a felelős, és levonom a konzekvenciát!Ezt ne várjuk egy lelketlen embertől!
Qqberci
@Géza: "A legfontosabb pedig, hogy fiú barát is lehet a barátnőd."

Jó, neked elég a kecskéd...
szaboria1
Tökéletes rálátása van. A mássága csak rátartozik, nem molesztál gyerekeket mint a fidesz által védett pedofilok.
Lepényleső
...ó azok az ötvenes évek,- mintha már megint az oroszokkal együtt a spájzban lennének...,
A tanú című film hűen mutatta miképp "működött" akkor a rendszer,- dettó ahogy mont a ner?
division
A jobboldali "értelmiség" most sem tudott leszűrni Kajdi megjegyzéséből egyebet, mint hogy fogja be a száját, mert ő csak egy buzi, na meg nem ért semmihez... Már meg sem lepődöm.
Aki Én
@Géza: ha kivesézted a fidesz buzijait, gyere vissza.
Géza
Egy hetero soha nem kampányol és híreskedi a nemi identitásával és nem akar senkit ezzel megbotránkoztatni. Kajditól nyíltan homoszexuális és emlegeti, ami nekem visszataszító.
Ez az alak semmihez nem ért, ez is tény!
Ha most azt állítja, hogy az ellenzék rohadt mocsok, akkor is így sztárolnátok egy homokos tehetségtelen senkit?
Na ez a legfontosabb kérdés!
koszpeko
@Géza: Mi van román, begerjedtél?
Megfogta a segged Kajdi?
Esetleg ágyba voltatok?
csak húgy...
Egy (1) ? Csak 1? Lófaszt! 1948-óta már több úgy nőtt fel...!
Géza
@koszpeko: Nem lehet mindenki nyomorult senki, hazátlan, mint te! Mi magyarok megvetjük az ilyen tahókat.
Ezodabasz
@Géza: Nem az a lényeg hogy ki mondja, hanem az hogy mit mond! Olvasni tudsz? Akkor ajánlom figyelmedbe: @szaboria1: ma, 17:54 hozzászólását! "Tökéletes rálátása van. A mássága csak rátartozik, nem molesztál gyerekeket mint a fidesz által védett pedofilok."
Géza
@Ezodabasz: Tanitgasd, aki rászorul.
Ezodabasz
@Géza: Te vagy az egyik aki rászorul, de segíteni csak annak lehet aki akarja. Erőszakkal ez nem megy sajna:)).
Géza
@Ezodabasz: Tanulatlan, primitív, tahókkal vagyok itt körbevéve. Megszoktam, hogy az idióták átkozódva böfögnek!
Ezodabasz
@Géza: Te mint "tanult" ember példát vehetnél a más véleményt megfogalmazó "tahóktól".
Elolvasod néha amit mások írnak, vagy csak zsigerből válaszolsz? Nem érdekel ki mit mond a fejedben már ott a válasz?!?
rücsü41
Ezek a háborúskodó felek olyan tisztességesek, bejelentik ,hogy most bosszúból támadni fognak.Olyan ez mikor látunk egy olyan filmet amikor a középkorban a hercegségek , de az is lehet hogy országok háborúztak egymással, s a hadvezérek minden fontos lépést megbeszéltek egymással, még azt is ,hogy hány halálos áldozat lesz.Lehet hogy a mostani felek is így tesznek?
teuton
@Géza: Akkor nezz tükprbe, mert akit ott latsz es arra ugatsz, az magad vagy"
Géza
@teuton: Megint egy tahó liberális-kommunista. Se tudás, se kultúra, csak a legmélyebb magyargyűlölete!
Géza
@Ezodabasz: Aki nem lát a bolsevik dühtől és acsarkodva személyeskedik, nem olvasom el. Átlépem, mint a kutya piszkot!
balos
Vannak olyan nemzethy pol-jácák akik dicsekednek a naptejjel amit még ráadásként megisznak,nehogy leégjenek a pincében!
Ezodabasz
@Géza:ma, 06:33 Ha nem olvasod el akkor mire válaszolsz te szerencsétlen? Sürgősen keress fel egy szakorvost, pszichiáter vagy vmi terapeuta segíthet rajtad!
Géza
@Ezodabasz: Kit érdekel a trágár személyeskedésed kommunista?
Ezodabasz
@Géza:Jajjj bocsánat mimózagéza, mi volt trágárabb mint a te kommented? Ha nem érdekel akkor ne válaszolj! Vili?
koszpeko
@Géza: lebuktál kis fartúró?
Azért lettél ilyen ideges, kicsi homár?
Rossz lehet neked, hogy a saját másságod nem tudod elfogadni te kis szahara.
:DDD
Géza
@koszpeko: Látod, ezt magyarázom már régóta! Gusztustalan liberális-kommunista mocskolódásaitok mutatja igazán, hogy mik vagytok. Tanulatlan tahó gyűlölködők!
Géza
@Ezodabasz: Én nem trágárkodok. Kikérem mindig magamnak, mikor tahók az elvtársaid velem.
Ezodabasz
@Maccska: ma, 20:21 Nálad sokkal okosabb...függetlenül a nemi identitásától.
Ezodabasz
@Géza: ma, 20:26 Kikérted már magadnak és kapod is az ívet! Nem a véletlen műve az ahogy viszonyulnak hozzád. Teszel érte eleget, szélmalomharc amit művelsz!
Ezodabasz
@Maccska: Minden vélemény számít...állítólag, a tiéd is, de a nemi hovatartozása a magánügye. Ez az ő dolga!
Ne kezdjük el a vagdalkozást/sárdobálást! Vagy ez a dolgod? Akkor Szájer Józsi? 0rbán fiacskája? meg a többi titkos fideSS-es buzival mi van? Nem ez a lényeg nem érted?
csak úgy....
@Maccska: te kísértetiesen hasonlítasz a félénk buzikhoz ,akik nem merik bevallani,hogy azok és nincs más témájuk mint a saját elbaszott,nyomorult kihasználatlan buziságuk! :)
koszpeko
@Géza: "Látod, ezt magyarázom már régóta! Gusztustalan liberális-kommunista mocskolódásaitok mutatja igazán, hogy mik vagytok."

Beszél olyan aki folyamatosan fröcsög mindenkire.
Egy gyáva fotelnáci akinek fogalma sincs semmiről.
Nem tud olvasni.
Az agyában lévő sötét űrt úgy palástolja, hogy próbál kultúráltan írni de szavai mögött csak tudatlanság és gyülölködés van.
Ez vagy te és a többi bértroll.
Géza
@Ezodabasz: Igen teszek érte, hogy a tahó, bunkó liberális horda acsarkodjon rám: le merészelem írni a véleményem és vállalom, hogy normális magyar vagyok. Ez elég ok a liberális-kommunista örjöngéshez.
Géza
@koszpeko: Leírom a véleményem és idejöttök acsarkodva személyeskedni. Amikor ezt liberális-kommunista őrjöngésnek nevezem, meg vagytok sértődve!
Világosan látszik a mocskos gyülölködő személyeskedésetek és a primitív gyülölete amivel rárontotok mindenre ami magyar és nemzeti!
Undorodom az ilyenektől.
Ezodabasz
@Géza: ma, 06:01 "Te normális magyar vagy ??? Ezt ki mondta?
Géza
@Ezodabasz: Nem érdekel a nyomorod!
Ezodabasz
@Géza: Akkor ne pofázz vissza te gyík:))))
Géza
@Ezodabasz: Leplezd csak le magad még jobban, te primitív, tanulatlan tahó.
Ezodabasz
@Géza: Igyekszem tanulni tőled! Te földigiliszta
Peller Anikó
@földigiliszta: Jéé, egy beszélő földigiliszta.
Ezodabasz
@Peller Anikó: :))))Beszélő??? Ugató vadkukac a Géza tanár úr!
Dr. Proktor
@Ezodabasz: A fideszes buzi az más kategória, nem tudtad?
balos
@Peller Anikó: Viszont gerinctelen!Azért az kifizetődőbb!
balos
@Dr. Proktor: 1 fideSSes nem buzi,csak eresz lakó!A földön,csak csúszó mászó üzemmódban megengedett a müködése az ura előtt!
Ezodabasz
@Peller Anikó: Hol a fenébe voltál eddig? Megbokrosodott a Géza!!!
teuton
@Géza: Savanyu a szölö??? Mert neked berkommentelni kell apropenzer heti 7 napon napi 25 orabant, ö meg a tehetsegevel es nyelvtudasaval keresi a penzt???
Géza
@teuton: Parasztkodj a nő rokonaiddal, tahó!
teuton
@Géza: TE nem vagy magyar, csak agy bunko birka. Szoval magyargyülöletröl szo sincs...
Géza
@teuton: Az ilyen liberális-kommunista, tahó idegenek rontottak rá a magyarságra a történelme során!
teuton
@Géza: Taho analfabeta ,mezgageza, mielött barkit libernyak-kommunistazol, olvass mar utana (ja, boch, azt nem tzdsz!) ki is volt ifhukommunista es liberalis, söt a szülei kommunista parttitkarok!
Géza
@teuton: Liberális-kommunista tahó, primitív magyargyűlölő vagy!
teuton
@Géza: Analfabeta mezgageza, te csak ismetled magad, de hat mire is futhatna az egybites birkaagyadbol... Neked szolnak a 4-5 szavas, tömondatos oriasplakatok lozungjai, mert többet ugysem tudnal megjegyezni, csak azokat visszhangzod a papagajkommandoval... Egyebkent azt sem tudtad elolvasni es valaszolni ra, amit kerdeztem: Ki az az ifjukommunista es kiberalis, akinek a szülei parttitkarok voltak?
Géza
@teuton: Primitívív liberális-kommunista.
teuton
@Géza: A "szokincsed" egyre szükül, mostmar csak 3 szora futja a 10es IQ-dbol... hahahahaha
Őrnagy
"Egy generáció abban nő fel, hogy nem kell tudás, csak jó haverok kellenek"

Egy ??? Ne viccelj már Csaba!
1945 óta hány generáció nőtt fel ebben?

A tőlünk ellopott gyárat is 6 általánossal (4 első + 2 második) egy jó kommunista elvtárs vette át., és 3 év alatt tönkre is tette!
Géza
@teuton: Egy buta tahóra nem vesztegetek öbb szót!
teuton
@Géza: Mezgageza, nemcsak szanalmasan kicsi a "szokincsed", hanem allandoan ismertled is magad. Papagajkommando? Beakadt a lemez? Nincs mas a cetlin bemasolni?
Géza
@teuton: Egy primitív proli ne osztogasson észt, mert nem marad neki. Nagyon a végén jársz, holnap már csak makogni tudsz majd tahó!
teuton
@Géza: Mezgageza megint nem futotta többre? ja, 10es IQval mit is lehet elvarni... Egyebkent a cikk (Cila velemenye) pont rolad szol...
Géza
@teuton: Csak személyeskedni tudsz primitív liberális-kommunista.
teuton
@Maccska: Herelt Kandur, de jol vagy informalva! Szoval nalatok igy ment a csaladban, egymast köptek be??? Van egy jo mondas: Ki mint el, ugy itel!
teuton
@Géza: Mezgageza, olvasd a SAJAT böffeneseidet, aztan rajössz, ki a primitiv szemelyeskedö barom.
Géza
@teuton: Csak személyeskedni tudsz primitív liberális-kommunista.
Az ilyenekkel nem beszélgetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.