Milyen lesz a 2019-ben érkező Bentley FlyingSpur? Van-e hibrid hajtás a Continental GT-ben? Mennyiből lehet beleülni ma Budapesten a „legolcsóbb” Bentleybe? Interjú Riedl Tamással, a Bentley Budapest értékesítési vezetőjével. Iratkozzon fel és nyerjen Bentley-s baseball sapkát!

Forrás: autosajto.hu
Feltöltő: wtib
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hág igen. A köznép és a dolgozóréteg számára feltétlenül biztosítani kell a gyors tájékoztatást.
Még elgondolni is szörnyű, hogy micsoda hiànyérzet támadhatna a köznépben, ha nem jutna időben hozzá a tájékoztatás a legújabb Bentleykről és főleg az áraikról. Aztán csak spórolna, tenné élire a garast és lehet, hogy már rég összejött a 8 %-os garantált béremelésből. Hiszen a kormány és a munkaadók ebben régen megegyeztek.
toniczibor
__--Itt találszz meztelen lányok a városodban : My.Su/Meztelen
division
@namihami: Már megbocsáss, de attól még hogy kevesen tudnak ilyet venni lehet róla beszélni. Van akinek már egy pár milliós autó is gond, akkor ne beszéljünk csak használt Suzukikról?
namihami
@division: Szerinted az, akinek egy autóra tízmilliói vannak, az egy újságcikk vagy tv-reklám alapján fog dönteni? Mert ezek a cikkek nem a riportalanyok szereplési vàgyának céljából születnek.
És igen, még akkor is, ha nagyon szűk réteghez jut el egy ilyen cikk, akkor is b@sztatásnak tartom a zemberek felé azt, hogy van aki máról mára él, a másiknak pedig a többtízmilliós autó legyen gondja.
És még annyi:: én sem hasznàlt Suzukival járok. Igaz, nem is Bentleyvel. Bár ha ad egyet a cég, akkor se kellene. Fenntartani se tudnám...
division
@namihami: Végtére is igazad van, de vannak emberek akiket érdekelnek az ilyen cikkek, többek között engem is. Ez nem máról mára élek kérdése, ennyi erővel csak olcsó vackokról lehetne cikkezni. Mondjuk én sem vagyok ennek az autónak a híve, nekem nem hiszem hogy lesz más autóm is már valaha mint a Lexus:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.