Az MTA volt elnöke szerint Palkovicsék zsarolják őket, az értelmiség meg fél megmondani, mit gondol. Rögtön az első kérdésre, miszerint hogyan lesz vége ennek az MTA-átalakításnak, Pálinkás azt mondta, ez már inkább „zűrzavar”, mintsem átalakítás, nem volt semmilyen egyeztetés vagy jelzés, hanem egy hatalmi játék része lett. Elkezdődött egy huzavona, már-már zsarolás, hogy a Magyar Tudományos Akadémia hogy akasztja fel magát, mert ha nem, akkor ők akasztják fel. Ennyi erővel mással is megzsarolhatták volna, ellophatták volna néhány akadémikus unokáját. Ez egyszerűen zsarolás, amit Palkovics miniszter úr csinál – fogalmazott a kormányról Pálinkás. Ennek ellenére lát egy olyan megoldást, ami bár nem pozitív, de kompromisszumos.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha nem vigyázunk még a végén a korunk hőse lesz belőle

pedig sokat, nagyon sokat tett azért, hogy így legyen

Pálinkás József megvilágosodott, ahogy manapság szokás megvilágosodni. Hogy pontosan mi váltotta ki nála ezt az állapotot; megsértődött mert kitették a szűrét, vagy környezetéből érte szem-felnyitó élmény, esetleg csak ez ,már neki is sok(k).
Azonban, ahogy olyan sokan a volt ellenségei közül is neki sem jutott még eszébe, hogy rádöbbenjen. hogy mit művelt, mennyi bűn ragad a nevéhez, mennyit igyekezet azon, hogy idáig jutottunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.