TÚL VAN EZ A KÉRDÉS IS SPILÁZVA Ezzel mindenkinek tisztában kell lennie. Pezsgőt bontva ünnepeljük, hogy az EP eltörölte az évenkénti kétszeri óraátállítást. Még az iskolásokat télen reggel felkelteni próbáló szülők is csettintenek egyet, tovább lesz esténként világos. Hiszen úgyis a nyári időszámítást fogjuk választani, az mindenkinek jó. Szerintünk meg óriási pofára esés lehet ebből. Elképzelhető, hogy mozgásterünk annyi lesz, hogy a téli időszámítást válasszuk vagy a nyárit és a román időzónát.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Túl van ez a kérdés IS spilázva

a dolog sokkal egyszerűbb és sokkal bonyolultabb

Most, hogy az EU döntött az óraátállítás megszüntetéséről (vagy csak kötelezőségének megszüntetéséről???) újra fellángolnak a viták. Persze az sem zárható ki, hogy csak arról van szó, hogy a firkászok és a megmondó-emberek újabb gumi-csontot találtak és acsarkodva rávetették magukat.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy szinte minden érv túl van lihegve. Sőt a legtöbb megszólaló esetében csak és csupán az a fontos, hogy neki legyen igaza bármi áron.
lampa laz
Már várom, h a fidesz ebből is mumust csináljon.
justhpeter
A korán kelőknek ez, a későn kelőknek a másik.
RonaGyuri
@justhpeter: szerintem meg ebből a szempontból tök mindegy megszokás kérdése. Csupán egy dolog a lényeg, ha van átállás akkor azt együtt!!!
CsipkeRózsa
Én nagyon korán kelő vagyok, jobban szeretném a téli választást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.