Valljanak színt - kéri a Magyar Orvosi Kamara az orvosoktól, miután a megegyezés ellenére sem kapták meg a kormánytól, amit ígértek nekik. A nepszava.hu információi szerint a kamara egy kérdőívben tudakolja az orvosoktól, hogy meddig hajlandók elmenni a nyomásgyakorlás következő lépéseként. A lap azt írja, több mint 37 ezer hazai orvos ezen a héten naponta megkapja majd a szavazásra buzdító köztestületi felszólítást arról, hogy akar-e, és ha igen, mit tenne a jobb bér- és munkakörülményeiért.

Forrás: hazipatika.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már itt tartunk, hogy a legócskább párt-csinovnyikoknak is kezd elege lenni! =))
Desischado
@RonaGyuri: Nem rossz, de ez még mindig kevés!
Sámannus
Hülye gyerek, Gyurcsány azért nem volt jó, mert jót akart. Most már használj inkább síkosítót, könnyebben elviseled ezt is.
Dr plágium
Miről beszél ez? Itt minden rendben van, jobb az ellátás mint Afganisztánban, nincsenek várólisták, minden beteget el tudnak látni. Az sem igaz hogy órákat utaztatják a betegeket mire valahol ránéznek aztán tovább küldik. Minden modern felszerelést megkapnak a kórházak. Akkor meg miért elégedetlenkednek? Ja mégsem így van. A súlyos sérülteket nem tudják fogadni mert nincs megfelelő személyzet, gépek, orvosok, a várólista 1- 2 év...
kereső
Hogy nem szakad rád/rátok az ég! Elvileg "kiművelt" emberfők vagytok- de mégiscsak olcsó prostik! "ott tartunk be, ahol tudunk"- ismerős éger elvtárs? Na, akkor most szagoljátok, amit szakasztottatok. Egy a baj, hogy a mi bőrünkre, életünkre megy ez IS!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.