Gyurcsány Ferenc szerint az MSZP-nek kígyót-békát kell majd kiabálnia az új Országgyűlésben a leendő kormányra. A bukott pártelnök-miniszterelnök a szociális populizmus és a nemzeti radikalizmus eszközeit is felhasználná Orbán Viktor ellen, akit folyamatosan össztűz alatt akar tartani.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: furfang
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Milyen szerencse, hogy állandóan a megbékélést, és az összefogást papolják a nyilvánosságnak mszp-ék.
Ez most legalább őszinte megnyilvánulás volt, kimondta Gyurcsány amire eddig is épült a 8 + korábbi 4 évük: hadviselés Orbánnal szemben.
Ez volt a kormány ,és a korábbi ellenzék programja, és a saját zsebek megtömése. Az eredmény önmagáért beszél. Úgy látszik a következő műsorszám még vadabbul ez lesz. Csak tudhat valamit Orbán, ha ennyire fékeveszetten útjában áll ennek a kompániának, és különösen pszichésen problémás " ikonjának"
szaboria
@furfang: Miért baj látom ha az MSZP fogja azt csinálni amit a FIDESZ csinált az már úgye nem tetszik. 2006 óta aholcsaktudott kereszte is tett a fidesz tisztességesen.Aztán még az is előfog furdulni nem kell neki
furfang
@szaboria: A baj csupán az, hogy a 8 év alatt sem csináltak mást, mint az ellenzék ellenzéke voltak. Eközben nem értek rá kormányozni. Most ehhez képest akar rázendíteni Gyurcsány. Ám legyen, de akkor egy hangot se arról, hogy miért nem akar leülni velük a fidesz tárgyalni, meg vitatkozni, meg békülni, meg szeressük egymást gyerekek. Akkor a csatabárd ki van ásva és kész, ezt kell felvállalni, és nem ájtatoskodni külföldön is, hogy ez a rasszista fasiszta gáncsoskodó fidesz nem akar békülni, pedig ők hogy nyújtják a " békejobbot" .Persze, ami kampóban végződik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.